maanantai 1. lokakuuta 2012

97 I KYLLÄPÄ NÄITÄ HAASTEITA PUKKAA :)

Taas tulisi tämmöinen haaste, joten ei muuta kuin sen kimmppuun ilman mitään kummempia puheita! :)

Sain haasteen Merikalta, joten hänelle isot kiitokset! :)

Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa.
Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi.
Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata.
Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.


1. Haluaisitko kilpailla (jos jo kilpailet, haluaisitko kilpailla vaativimmissa luokissa tai eri lajissa) ja missä lajissa? Kaikki varmaankin jo tietävät, että kilpailen Immyllä. Kisakausi loppui juuri ja samalla loppui helpot luokat, eli ensi kaudella aloitetaan vaativimmissa luokissa. "Päälajia" en haluaisi vaihtaa, mutta olisi kiva testata Immyn kanssa matkaratsastusta sekä koulua.




 



2. Kenen ideasta aloitit hevosharrastuksen? Ihan omasta ideasta aloin. Vanhemmat käskyttivät harrastukseen, mutta itse sain valita lajin. Ensin kävin kaksi kertaa jollakin tanssi tunnilla, mutta en siihen tykästynyt. Sen jälkeen päädyin jotenkin ratsastukseen. Osin varmaan sen takia, koska mummullani ja vaarillani on ollut aina hevosia. Välillä hevosten ohella olen tanssinut ja mm. kävin hip hopissa josta voitimme ryhmämme kanssa lasten muodostelman SM- kultaa vuonna 2009 :)

3. Haluaisitko tehdä hevosista työsi, miksi?
Haluaisin mieluiten tehdä hevosten parissa työtä kunnon ammatin sivussa, mutta katsotaan minne aika vie. :)

4. Miten vietät aikaasi vapaa-ajalla? Suurin osa vapaa-ajasta menee koneella oloon ja hevosiin, mutta silloin, kun on mahdollista olen myös kavereideni kanssa. Joskus tuntuu vain, että kavereiden kanssa olisi kiva pitää enenmänkin kivaa! :)

5. Oletko ns. yhden hevosen ihminen vai tykkäätkö ratsastella aina samalla pollella? Miksiköhän en ymmärrä kysymystä? No, jos se olisi ´Oletko ns. yhden hevosen ihminen vai tykkäätkö ratsastella aina eri pollella´ Niin vastaus olisi, että tykkään mieluiten kehittyä yhdellä pollella ensin ja sitten taas erilaisella, jotta oppii ratsastamaan monilla erilaisilla hevosilla. Jos taaa joka kerta poni vaihtuisi, joutuisi opetella joka kerta ratsastamaan ns. erilailla.

                                                                Alfurilla ratsastelua

6. Iso ratsastuskoulu vai pienehkö (harraste)yksityistalli? Enemmän pidän pienistä talleista. En osaa mitenkään perustella vastausta, mutta se tuntuu kivemmalta.:D

7. Millainen ratsastuskerta olisi aivan upea (mitä tekisit, jne..)? Tämä on kyllä vaikea! No, menisin tietty Immyllä. Menisin varmaankin sillä jotakin kivaa sään mukaan esim. lumessa laukkailemista, sänkkärillä kaasuttelua tai vaikka uittamista, mutta jokatapauksessa jotakin erilaista, kun kentällä hömpöttelyä!

8. Oletko leireillyt (jos et, haluaisitko ja millaiselle) ja mikä on ollut lempparileirisi?
Olen ollut kerran leirillä alfur-tallilla, joten parasta en voi valita. :D

9. Mikä on heppaharrastuksessa mielestäsi kaikkein tärkeintä? Harrastaa hevosia, koska pitää siitä, eikä kenenkään mieliksi ratsastele. :) No oliko tuo nyt kaikkein täkein, mutta se nyt tuli ensimmäisenä vain mieleen :D

10. Kiitolaukkaa hangessa vai esteitä maneesissa? Kiitolaukkaa hangessa, sopii minulle ja Immylle paremmin. Esteet ovat meille vai minimaalista huvittelua. :D

11. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla :) Kaikilla on omat mielipiteet minusta, mutta itse kuvailisin itseäni iloiseksi, kiltiksi ja huumorintajuiseksi. Huonoja puolia on myös vaikka muille jakaa, mutta niitä sattuu kaikilla olemaan enkä ala nyt niitä latelemaan, kun ei niitä kerta kysytty. :D









En haasta nyt ketään, sillä useilla tuntuu olevan jo kahteenkin kertaan näitä :)

Viikolla kirjoittelen miten meidän ensimmäinen aluevalkku meni ja muita kuulumisia, mutta heipat siihen asti! :)

Ei kommentteja: