lauantai 13. lokakuuta 2012

101 I PIENI POSTAUS KUULUMISISTA


Hiphei, nyt on alkanut siis syysloma! Loman aikana saan toivottavasti postattua enemmän ja kuvattua paljon! Eilen piti tulla postaus, mutta fiilikset menivät kirjoittamiseen, koska olin aivan väsynyt (koulussa oli liikuntapäivä, joten jouduimme kiertämään pitkin kylää rasteilla kuvavihjeiden avulla 2 ja puoli tuntia) Ratsastus meni aika alakantiin, koska minua alkoi raivostuttamaan meidän mutakenttä, jossa tölttäys ei suju, Immy ei saa ravattua hitaasti ja itse hermoilen, joten se siirtyy heti hevoseenkin. Mutta se on nyt mennyt ja tänään tuplasti paremmin! :)

Tänään päätin suorittaa liikutuksen samalla, kun yritämme saada hyviä videopätkiä radalla videoon ja samalla saan myös kuvia postaukseen ;) Loman aikana yritän ehtiä kuvata maastoesittely postauksen 2. osankin, mutta illalla postausta tästä kuvauspäivästä.

Loppuun vielä kuvat jotka lähetän Snöggurin kalenteriin kuvaehdotuksiksi. :)

5 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Siis mikä tuo Snöggurin kalenteri on? Voiko sinne lähettää omia issikkakuvia kalenterikuviksi?:D

Ancu kirjoitti...

Jos olet Islanninhevos paikalliskerhon Snöggurin jäsen niin voit. Sinne voivat kaikki Snöggurlaiset laittaa issikoistaan kuvia ja johtokunta (?) sitten valitsee kuvat seuraavan vuoden kalenteriin :)

Merika kirjoitti...

Ahaa, ok :D
En kyl oo jäsen, mut noita issikkakuvia on jonkun verra..;)

Anonyymi kirjoitti...

aaaw ihania noi talvikuvat<3:):)

Ancu kirjoitti...

hihii... iso kiitos! :)