tiistai 30. lokakuuta 2012

114 I KOTI KUTSUU PIENTÄ PONIA

Nyt on aivan varmaa että Immy on selvinnyt taudista ja pääsee kotiin luultavasti huomenna eli siitä alkaakin sitten se seuraava projekti. Meinaan kuntoutus entiselleen taluttelusta alkaen. Klinikalta saamme avan varmasti ohjeita liikutuksen alkuun.

Tänään poni oli syönyt innokkaasti ja muutenkin olemus oli ollut terveempi mitä on ollut muulloin tähän asti. Kuumettakaan ei ole ollut enään.

Tänään iskä käy hakemassa Immylle kuonokopan, jolla estämme näin syksyisin ja keväisin hiekan menoa mahan syvyyksiin. Talvellahan se ei ole mikään ongelma, sillä lumi peittää maan ja kesällä hevoset ovat laitumilla jossa ei ole hiekka maata sillä tavalla mitä tuossa Immyn tarhassa.

Olen vähän mietiskellyt, että haluaisitteko te jonkinlaista erikoispostausta tässä lähi päivinä sen kunniaksi, että Immy on palaillut kotiin? Jos haluatte, niin olisiko teillä mitään toiveita vai sävellänkö itse jotakin? :)

7 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

musta ois kiva kuulla tarkasti aina joka päivä immyn vointi ja kuntoutuksen eteneminen:)

Hilla kirjoitti...

Tee varustepostaus :)

Ancu kirjoitti...

Tuuli - Tuon voin toteuttaa, mutta aivan joka päivä en saa tietenkään postattua mutta jo vaikka vähintään jokatoinen päivä yrittäisin:)

Hilla - Tuo olisi hyvä idea, mutta olen toteuttanut jo varustepostauksen (löytyy yläpalkeista ´Tulevat ja menneet erikoispostaukset´) Voin toki joskus myöhemmin tehdä uuden, kun nuo varusteethan muuttuvat aina ajan myötä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa et Immy on parantunut ja päässyt kotiin :) Noo voisitko tehdä varustepostauksen?

Ancu kirjoitti...

Niimpä, mutta vielä Immy ei ole kotona ;) Haemme sen tänään pois klinikalta. Voin kyllä tehdä varustepostauksen, mutta olen tehnyt sen jo (löytyy yläpalkeista ´Tulevat ja menneet erikoispostaukset´) Voin kyllä tehdä uuden sitten myöhemmin, sillä varusteet muuttuvat melkein kokoajan :)

Hilla kirjoitti...

Tai sitten voisit tehdä Immyn ruokintavideon jossa kertoisit mitä se saa joka päivä:D

Ancu kirjoitti...

Tuo onkin hyvä! Jos ei tule muita niin toteutan tuon. Kiitos! :)