keskiviikko 26. syyskuuta 2012

96 I ENKKUTUNTI JA KÄVELYLENKKEILYÄ

Vasta nyt kerkiän kirjoittamaan Immyn entisen omistajan tunnista, joka oli jo sunnuntaina. Tunti meni ihan hyvin, vaikka välillä itselläni oli pieniä ja joskus vähän suurempiakin ymmärrys ongelmia, mutta onneksi meillä oli hyvä tulkki, jolta saatiin paljon apua! Ilman en olisi millään pärjännyt! :D Siitä voitte päätellä, että olen hiukan kujalla tuon englannin suhteen. (kuvat otettu videosta, joten laatu on huippua) ;(

Tunnin alkuun tehtiin paljon harjoituksia, joiden seurauksena Immy alkoi rauhottua (Oli sitten hieman energiaa taas vaihteeksi ponilla!) Tehtiin töltti-käynti ja ravi-käynti siirtymisiä. Alkuun Immy ei malttanyt mennä millään rauhassa tölttiä, puhumattakaan ravista, mutta kyllä se sitten pikku hiljaa rauhoittui.

Loppu tunnista alettiin tekemään töltin lisäyksiä pitkillä sivuilla. Saatiin vähän niksejä istuntaan lisäyksissä ensin ja sitten toimintaa. Immy ei rullaillut nyt lisäyksissä kertaakaan ja ampaisi lisäämään hyvin terhakkaana. Katselin eilen jotain vuoden vanhoja videoita medän tölttäyksestä, niin kyllä homaa että ollaan kehitytty! :) Lisää vain treeniä, niin hyvä tulee.

Tuon tunnin jälkeen on Immyllä ollut pelkkää vapaata, koska meillä oli koulussa terveystarkastus, jossa sitten sain jonkun rokotteen käteen ja käsi on ollut vähän arka. Huomenna olisi tarkoitus hypätä taas satulaan, sillä lauantaina häämöttääkin meidän ensimmäinen aluevalmennus Niihamassa! ;)

Loppuun lisään pari kuvaa Snöggur cup I:sestä, jotka on kuvannut Snöggur cupeissa ollut kuvaaja! :)

hahhaa! toi ilme:D

Ei kommentteja: