maanantai 29. lokakuuta 2012

113 I IMMYN LUONA VIERAILULLA

Tänään käytiin moikkaamassa Immyä klinikalla. Klinikan sisälle päästyä lääkäri kertoi Immyn voivan jo paremmin. He olivat antaneet parin tunnin välein sille n. kourallisen kokoisia säilöheinä tuppoja, joita Immy sitten oli syönyt. Samalla meille näytettiin röntgenkuva (?) jossa näkyi kuinka paljon hiekkaa oikein olikaan Immyn mahassa. Sitä oli aivan järkyttävä määrä! Lääkäri sanoi rtteivät he poista hiekkaa klinikalla, vaan antavat meille kun tulemme hakemaan ponia kotiin semmoista psylliumia, joka kuljettaa hiekkaa pois pikkuhiljaa. Meidän pitää vain pitää huoli, ettei Immy saa hiekkaa lisää itseensä.


Kun olimme keskustelleet lääkärin kanssa sain mennä taluttelemaan Immyä. Immyn jalat olivat turvonneet aika lailla, mutta hyvin ymmärrettävää sillä ponihan on joutunut vain seisoskelemaan. Laihtunutkin poni oli eli hyvä ettei Immy ollut jo valmiiksi hoikassa kunnossa. Ties millainen laiheli se nyt muuten olisi!

kännykkä laatuja -.-

Kävelyttelin Immyä semmoisen vartin. Melkein koko ajan Immy oli suuauki haukottelemassa, eikä ihme, varmasti on väsynyt tuon kaiken sairastelun jälkeen! Immy sai kuitenki olla vähän pihalla ulkoilmassa ja kävellä seisoskelun sijaan.

Itsekkin olin niin innoissani taluttamassa hevostani pitkästä aikaa. Mentiin sitten sisälle ja annoin lukijoiden tsempit ja paranemiset Immylle isolla haluaksella.





Samalla kun olimme lähdössä saimme kuulla että Immyn saisi hakea kotiin parin päivän sisällä, ellei lämpöä ala nousta tai muuta huononpaa muutosta tule. :)

5 kommenttia:

Caro kirjoitti...

Ihana kuulla, että Immy voi jo paremmin! Sunnallahan oli kanssa hiekkaa mahassa kun tuli Islannista, mut en muista mitä toimenpiteitä sille tehtiin. Mut kannattaa varmaan tehä Immyn tarhaan joku heinäastia ettei maasta syö, ettei mee lisää hiekkaa masuun. :) Toivottavasti pääsee heppa pian kotiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että Immy on paranemassa. Kunhan viellä paranee kuntoon :) Ja hyvä että hepo pääsee kotiin .

Ancu kirjoitti...

Caro - Aijaa, huomisen postauksessa tulee olemaan asiaa tulevasta ruokinta astiasta. Hyvin ennustat! ;D

Ansu K. - Niimpä! Sitten meneekin aikaa kun sitä aletaan kuntouttamaan entiselleen sillä sekään ei tapahdu ihan hetkessä. No, siinä on sitten pientä projektia:)

Merika kirjoitti...

No hyvä että menee paremmin :)
Toivottavasti ei nyt mitään dramaattista käännettä tapahdu, ettei Immy pääsekkään kotiin. Tsemppiä ;)

Ancu kirjoitti...

Niimpä! Nyt ollaan jo kuitenkin onneksi vahvoilla tuon paranemisen suhteen!:)