maanantai 8. lokakuuta 2012

100 I MISTÄ NÄITÄ SADEPISAROITA OIKEIN TULEE?!?

Argh! Koko ajan tuntuu satavan ja kaikki paikat ovat kurassa, niinkuin myös meidän kenttä. Tällä hetkellä siinä on aivan mahdottoman inhottavaa ratsastaa, koska upottaa hurjasti! Illat ovat ratsastus aikaan hämäriä, sateisia ja tuulisia. Sateen takia blogiin ei ole postauksia tullutkaan. (taas kerran kuvat ovat onkelma) ;(


Kuraa, kuraa, kuraa ja vielä kerran kuraa...

Eilen sain räpsittyä pari kuvaa, mutta ratsastuskuvat jäivät ottamatta tihutuksen takia. Mutta kuitenkin... Ratsastin kentällä kuivemmassa päädyssä, eli hyvin pienellä alueella! Tuli ainakin ponia taivuteltua! :D Mentiin paaljon ravia, jossa tarkotus oli saada Immy kulkemaan hyyvin hitaasti. Tölttiä otin hitaassa tempossa vain yhden pitkänsivun ja Immy meni pohjaan nähden loistavasti!


Nostin pari laukkaa, mutta ne eivät pyörineet mistään katsottuna! Ajattelin, että se saattoi johtua järkyttävästä pohjasta, joten menin nopeasti testaamaan tielle. Ravasin vähän matkaa ja nostin sitten ravista laukan. Heti tuntui paljon paremmalta! Tahdititn vähän pohkeella, niin alkoi pyörimään vielä enemmän, kyllä ollaan edistytty tuossa laukassa huimasti, siihen millaista sössöä se oli silloin kun Immy matkusti Islannista tänne Suomen suveen. :D

Onhan tuo laukka vieläkin huonoin askellaji meillä, mutta treenaa treenaa, että mahdut joukkoon... vai miten se sanonta nyt oikeen menee? :D Talvella pitää tehdä paljon hankijumppaa, niin joutuu poni käyttämään itseään. (jos sitä lunta edes tulee) :D Loppu käynnit mentiin ilman satulaa pihassa.

Ja ilma suosi... ratsastuksen jälkeen -.-
Tänään pitäisi kohotella vähän ponin kuntoa ja mennä radalle ravaamaan ja laukkaamaan, niin että Immy rentoutuu ja käyttää itseään. Toivotaan nyt että ei sataisi tällä kertaa! Pitäisi saada kuvattua, myös loput videopätkät tulevaan Immy videoon, jonka julkaisen n. parin viikon sisällä. Mutta ei kuitenkaan asioiden edelle. Postaan tämän päivän kuntoilusta jos saan kuvia! :)

Ei kommentteja: