keskiviikko 31. lokakuuta 2012

115 I OMA KOTI KULLAN KALLIS!

Tänään koitti sitten se kauan odotettu ponin hakureissu! Lähdettiin viiden aikoihin iskän kanssa huristelemaan klinikkaa kohti illan pimeydessä.

Perillä käytiin ensin maksamassa kulut ja saatiin hoito-ohjeet ja tarvittavat aineet ja tarvikkeet kotihoitoon. (niistä lisää huomisessa postauksessa) Sitten kiinnitettiin auton perään koppi, jonka jätimme klinikan pihaan silloin kun veimme Immyn klinikalle.

Viimein pääsimme itse ponin luo. Samalla lääkäri näytti miten puhdistamme kanyyliarpien vieressä olevan arven (en nyt osaa nimetä) Laitoin vielä Immylle takin päälle ja lähdettiin kohti kotia. :)

Kotona Immy pääsi omaan karsinaan väsyneenä, mutta silti niin onnellisena. Turvan eteen heitin pikkuisen heinää ja laitoin aamua varten kuonokopan valmiiksi riimuun kiinni. Illemmalla mittasin Immyn lämmön ja tulos oli 37,78 eli hyvä.

se kuuluisa kuonokoppa ;)

Nyt kun Immy on kotona, niin olen luvannut tehdä jotakin erikoispostausta sen kunniaksi. Minulle ehdotettiin, että tekisin videopostauksen Immyn ruokinnasta, mutta aloin miettiä että kannattaako sitä tehdä vielä sillä Immyn ruokinta ei ole vielä normaalina? Mutta jos teille tulee jotakin ideaa mieleen niin ehdottakaa!:) Huomisessa postauksessa kertoilen tästä Immyn kotihoidosta yms. Siihen asti heipat!:)

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanaa että se on nyt kotona :)

Ancu kirjoitti...

Samaa mieltä!;)