sunnuntai 21. lokakuuta 2012

106 I VIIKONLOPUN MEININKIÄ

Lauantai:


Kati tuli pitämään meille tuntia kahden aikoihin. Kerroin, että meillä on ollut pienenä ongelmana kipitys käynnissä, joten Kati aloitti ensin ratsastamaan Immyllä. Kati sanoi, että Immy tuntuu nyt herkemmältä, kun viimeksi ollessaan sen selässä eli hyvää työtä olemme saaneet tehtyä.

Sitten hyppäsin itse ohjaksiin ja aloimme mennä käyntiä pääty-ympyrällä ja opettelimme Immyä kävelemään rennosti ja kantamaan itseään. Immy meni todella kivasti molempiin suuntiin ja saimme sen rennoksi ja kannattamaan itseään eli juuri niinkuin tavoite oli.

Kävelin kierroksen koko uralla pitkin ohjin, jonka jälkeen jäimme taas pyörimään ympyrälle. Teimme samaa rentoutus ja kanamis harjotusta, mutta töltissä. Taas meni todella hienosti, mutta pari kertaa saatiin muistutusta energian puuttesta, joten pohje vain töihin.

Kun tuo meidän kenttä on tuommoinen upottava ja kurainen kauhistus niin lähdettiin loppuajaksi tielle kokeilemaan. Alkuun tölttäsimme hitaassa temmossa palokopin läheisyydessä eli teille esitetyllä paikalla. ;) Menimme samaa kannatus ja rennoksi harjoitusta suoralla. Joskus jouduin ottamaan vähän kovempia puolipidätteitä.

Sitten meidän käskettiin mennä keskitempoa ja sen jälkeen lisättyä. Lisätyssä oli välillä passitahtisuutta ja sen semmoista pientä epäpuhtautta. Kati koitti vielä niitä lisäyksiä ja keroi ettei Immyä kannata puskea hirveästi eteen vaan leikkiä siinä liiankovan vauhdin rajalla. Itse kokeilin vielä pari lisäystä ja ihan hyvin se meni. Vähän kerrallaan sitten lisätään vauhtia.

Samalla kun käveltiin tallille, Kati kertoi meidän edistyneen pienessä ajassa paljon ja tästä on hyvä jatkaa. Ensi kerralla saatamme katsastaa passia vähän, mutta katsotaan nyt. :) Loppu käynnit taluttelin pihapiirissä.

Sunnuntai:
Eli tänään.... Oli taas perus harmaa päivä, joka vietettiin Yaguarin ja Athenen kanssa maastoillen niin pitkällä tietä, etten ole ikinä käynytkään niin pitkällä. Löytyi siis paljon uusia reittejä. Pääasiassahan köpöteltiin käyntiä, mutta kotimatkalla ravattiin pari ylämäkeä ja yksi vähän pidempi taipale. Tietty jouduttiin Immyn kanssa ottamaan välillä muut kiinni ravilla ettei ihan jäätäisi jälkeen, kun Immyllä sattumoisin on hiukan pienemmät askeleet. Maasto meni siis todella mukavasti.

Sori tää pokkari laatu -.-

Illan olen seuraillut HIHS:siä tv:n kautta, kun en ole paikanpäälle päässyt. Olisi kyllä kiva mennä joku vuosi katsomaan oikein huippuja livenä. Tässä kun mietin niin en ole ollut ikinä este- tai kouluratsastus kisoissa. Pakkohan sitä niitäkin on joskus käydä katsomassa.


Huomenna pidän Immyllä vapaapäivän, niin kuin perjantainakin, koska silloin mun kanssa meille tulee kummieni tyttö, joka myös harrastaa ratsastusta. Harjoitellaan perjantaina vähän hevosen loimitusta ja harjaillaan vähän Immyä. (: Lauantaina on Jennin tunti Niihamassa.

Ei kommentteja: