sunnuntai 28. lokakuuta 2012

112 I KUULUMISIA, KUULUMISIA...

Klinikalta on tullut soittoa aina silloin tällöin. Eilen ponilla oli ollut iihan vähäsen kuumetta, mutta muuten oli ollut virkeämpi. Eilen olivat ottaneet myös tukosta pois noin kuusi litraa suolesta. Lääkäri sanoi heidän koittavansa parannella ponia vielä muilla tavoilla ennen leikkausta, ettei siihen tarvitsisi alkaa.

Pitää vain uskoa itse poniin, että jaksaa, sillä onhan se ollut jo ilman ruokaa n. neljä päivää! :(  No, onneksi Immy ei ole kaikkein hoikinta mallia niin ei kuihdu heti ensimmäisenä! Ja myös hyvä kuntokin auttaa tietysti positiivisesti! Lääkäri sanoi myös puhelimessa, että kyllä on toivoa saada poni ennalleen, mutta omat riskinsähän tässä aina on.

Siinä se on sitä hoikempaa mallia ;)

                            Loppuun vielä suuren suuri kiitos kaikille tsemppejä antaneille lukijoille! :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että Immy on sillein paranemassa :) Toivottavasti paranee! :)

Ancu kirjoitti...

Niimpä! Toivottavasti paranisi nyt vielä loppuun asti, sillä olotila voi kääntyä jossain vaiheessa nopeasti. :/

Satu kirjoitti...

Mulle sanottiin hyvinkäällä, että on lähes mahdotonta että tämä hevonen selviää, suoli oli niin huonossa kunnossa ja tulehdusarvot korkeat. Siitä on nyt vuosi ja tämä kyseinen potilas voi paremmin kuin hyvin, ei kuulemma ikinä uskoisi, että on joskus ollu vakavasi sairas. Mä oikeasti uskon, että Immykin tuosta vielä paranee :)

Ancu kirjoitti...

Herran jestas että säikähdin kun luin tuon alun :D Ajattelin heti, että sanoessasi ´tämä hevonen´ on Immy. Ja olisit vaikka käynyt lähiaikoina tuola klinikalla ja lääkärit olisivat Immystä puhuneet sulle. No ei onneksi kuitenkaan. Onneksi se kyseinen hevonen parantui! :) Mullakin on nyt pikkuinen toivonpilke silmässä. ;)

Merika kirjoitti...

Voimia teille, toivottavasti Immy paranisi! Muista päivitellä tänne, heti kun jotain uutisia tulee, ettei jännitetä (ainakin minä...) turhaan että mitenköhän Immy nyt voi!:)

Ancu kirjoitti...

Kiitos, noita voimia tarvitaan :) Heh, lupaan päivittää jokapäivä päivä mitä lääkärit ovat soitelleet!:)

Satu kirjoitti...

Oi sori, ei ollut tarkotus säikäyttää, nyt vasta huomasin minkä käsityksen alotuksesta sai ;)

Ancu kirjoitti...

Heh, ei haittaa! Itse vain naureskelin itselleni täälä:D

Noora Leinonen kirjoitti...

liityin lukijaksi ja heti alan jännittämään pikku Immyn puolesta,, meillähän oli Dögin kanssa viime talvesta puolivuotta kaviokuumeen kanssa tappelemista:/

paranemisia ja terkkuja pikkukaverille♥

Ancu kirjoitti...

Kiitos! Paranemiset ja terveiset menivät perille ;)