keskiviikko 17. lokakuuta 2012

104 I HÄMÄRÄSSÄ MAASTOILUA

Tänään koko päivä on ollut hämärä ja sateinen. Eilen päätin, että tänään kuvaan sen maastoesittelyn toisen osan, mutta eihän tuonne ulos kameraa voinut raahata. Muutenkin olen ollut koko loman kunnon nuhassa ja kurkkukivussa, joten ulos ei ole tehnyt mieli mennä. Huomenna pitäisi saada aikaan ainakin tuo video.


Olenko muuten edes muistanut kertoa, että blogikirppis on nyt pystyssä? No nyt kuitenkin tiedätte. Sinne siis tulen lisäämään vielä enemmänkin tavaraa, kunhan vain saan ne putsattua.

Sen verran kävin kyllä tänään ulkona, että ratsastin Immyn tiellä. Mentiin pääasiassa pitkä käyntimaasto, mutta olihan pari töltti- ja ravipätkääki pakko ottaa ;) Immy oli oikein kiva, vaikka välillä painoikin päätään alas ja kipitteli käynnissä. Ravissa Immy saattoi vähän hosua, mutta sain sen rauhoittumaan. Eli energiaa riitti, huomenna pitää mennä jotain ns. rankempaa ja tehdä siitä parempi postauskin.


Nyt minun pitää lopettaa tämä postaus tähän ja alkaa vastailla Snöggurin tulevan lehden haastattelun kysymyksiin, ettei se satu unohtumaan. Meistä tulee siis pikkuinen haastattelupätkä tulevaan vuosilehteen. :)



Ei kommentteja: