torstai 28. kesäkuuta 2012

62 I KAVERI ETSINTÄ!


Moi! Tänään olen ottanut vähän enemmän kuvia + parempi laatuisia, kuin viime postauksessa. Ratsastin yleistä myöhempää kentällä (n. kahdeksan aikaan) Mutta nyt ollaan lomalla!







Harjaillessa tuli huomattua, että Immyn oikeassa takajalassa on haava. Taas haava! Onneksi Immyskä pullukka ei aristanut yhtään haavan kohtaa ja naarmu oli pelkkä pintanaarmu, joten ratsastusta se ei hitannut. Suunnitelmissa oli mennä ensin vähäksi aikaa kentälle ja sieltä suuntautua tielle pieneen passitreeniin. Päädyttiin kuitenkin menemään varmuudenvuoksi pelkällä kentällä.


Ravasin alkuun pitkin ohjin rennosti. Tai olikohan se edes rentoa nähnyt, kun poni vain vipelsi alla kuin duraselpupu. :D Laukkasin molempiin suuntiin pari kertaa pitkänsivun. Laukka oli suunnilleen samaa luokkaa kuin eilen. Eli ihan ok. Joskus pyöri hienosti ja toisella kerralla taas juostiin. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa!

Sitten töltättiin, ja taas meni paremmin laukan jälkeen. Ollaan nyt siis keksitty hyvä vinkki töltti luokkien lämmittelyyn. ;)

Loppu tunnin menin millon ravia tai laukkaa ja milloin tölttiä, uralla ja volteilla. Mutta joka tapauksessa meni hyvin taas!



Eilen ilmoitin minut ja Immyn Jennin tunnille Niihaman maneesille 7.7. Laitettiin tunti toiveeksi töltin ja laukan hiomista. Taas saadaan aivan varmasti paljon hyviä vinkkejä!

Sitten vielä semmoinen ilmoitusasia. Tietääkö joku teistä Issikkaa, joka olisi vailla hevoskaveria? Immylle tarvitsisi nyt ihan tosissaan saada joku rapsuttelufrendi. Ollaan puhuttu, että Issikan tulisi olla luonteeltaan kiltti (ei mikään pöpi) eli kaikkien käsiteltävissä olisi pysyttävä. Kaverin olisi oltava tietysti tamma tai ruuna. Jos jollain olisi kaveri niin ottakaa ihmeessä yhteyttä blogin sähköpostiin à  Aihuuai@hotmail.com

Sellaista siis tällä kertaa. Huomenna voisi vaihteeksi hypätä pikkuisen esteitä ja kirjoitella ilmoituslappuja lähikauppojen ilmoitustauluille kaverista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus ja hienoja kuvia. Miten oot saanut ton dian tohon? Siis ton missä on Immystä monta kuvaa peräkkäin :D

Ancu kirjoitti...

Tein sen yhdellä kuvanmuokkaus ohjelmalla, joka poistui koneelta tänään kuin tuhkatuuleen. Harmi vain etten muista enää mikä tuo ohjelma oli :(