torstai 7. kesäkuuta 2012

52 I KUULUMISIA + IMMY VIDEO :)

Viimepostauksen jälkeen en ole saanut ketään kuvailemaan meidän menoa kentälle, joten postaustakaan en ole halunnut tehdä. Tänäänkää ei ole ratsastuksesta mitään kuvia, mutta päätin lisätä tänne paripäivää sitten tekemäni videon Immystä, jos joku ei ole vielä bongannut sitä youtubesta. :)



Lyhyesti sanottuna ratsastukset ovat menneet hyvin ja nyt olen saanut suunniteltua tunnit hyvin ennen kentälle menoa. Nämä paripäivää olen ottanut ratsastuksen suhteen rennommin. Huomenna kuitenkin Pinkki tulee vihdoin päiväksi käymään ja ratsastan silloin Immynllä vähän rankemman treenin.  Eli huomenna tulossa postaus kuvienkera :) Vihdoinkin!

Tarkoituksena olisi ratsastaa tällä viikolla jokapäivä, koska olen siis lähdössä sunnuntai-maanantai yönä etelään viikoksi. Silloin pidetään Immyn kesäloma, sekä blogi pitää silloin viikon taukoa.

Teitä on jo 40 lukijaa! Yritän saada tehtyä yllätys erikoispostauksen mahd. nopeasti teidän kunniaksi. Kiitos teille, jotka jaksatte lukea minun ja Immyn treenausta. Teidän ansiosta jaksan avata bloggerin ja painaa ´kirjoita uusiviesti´ painiketta innolla! :)

Ei kommentteja: