sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

60 I Ei kuvia ilman aurinkoa

Heipsun keipsun Immyn rokotuksesta palautumis lomalta! Pieni tauko on taas tullut. En ole tehnyt Immyllä mitään, paitsi yhtenä iltana talutin Immyn radan ympäri ja siitä en oikein osaa väsätä kunnon postausta ;)

Eilen kuitenkin pienestä tihkusateesta huolimatta varustin ja harjailin Immyn ja lähdettiin kentälle. Kuvaajaa ei ylläri ylläri saatu, joten otin itse eilen pari kuvaa, mutta lisään loppuun pari kuvaa jotka otin näiden parinpäivän sisällä. Ennen kuin nousin selkään huomasin että Immyn jalassa on haava. No, sehän osoittautuikin pelkäksi pintanaarmuksi, eikä Immy aristanut jalkaa yhtään, joten menin selkään. Tein Immyn kanssa paljon voltteja alkuun ja pysäyttelin melkein joka voltin jälkeen, jotta ponin saisi varmasti kuulolle

Suurenna kuva klikkaamalla!
Tuon jälkeen aloin tekemään päivän harjoitusta alkuun pelkästään käynnissä. Alkuun Immy ei oikein väistättänyt takapäätään melkein yhtään. No sitten yritettiin oiekein oikein paljon niin sieltähän se peräkin löytyi. Otettiin tuota pelkässä käynnissä ehkä viiteen kertaan, jonka jälkeen otettiin töltti mukaan. Koitettiin saada töltti tulemaan mahdollisimman hidastempoisena ja siinä onnistuttiin. Joskus kylläkin energia puuttui melkein kokonaan. Kuitenkin saatiin paljon hyviäkin pätkiä!


Harjoituksen jälkeen töltättiin vähän uralla ja otettiin muutama kierros ravia. Ravin alussa Immy tuntui hieman jäykältä. Tein sen vuoksi paljon päätyympyröitä ja voltteja ja siinä samalla pieni Immyläinen vetreytyi ja rentoutui. Kerran tuli rikko töltille ja kerran laukalle, mutta muuten meni kyllä oikein mallikkaasti. :)



Kun nousin Immyn selästä niin yritin ottaa muutamaa kuvaa, mutta eiköhän sitten tullut hirveä ötökkälauma siihen meidän ympärille joten tämän postauksen kuvat ovat aika puutteellisia (huono laatuisia, määrä vähäinen...)


Postaus tulee tänään, eikä eilen sillä tallista tultua sisälle huomasin kellon olevan vartin yli yhdeksän. Eihän se nyt mikään aika ole kun ollaan lomalla, mutta en enää siltikään jaksanut kirjoittaa. Nyt kuitenkin alan vetäytyä talliin ja alan putsata Immyn karsinaa, lakaisemaan käytävää, nyppimään ruohotuppoja kentältä ja tarkistamaan hevosten laidun vesitilanteen. Tänään päivemmällä ratsastan Immyn kentällä, mutta lopuksi mennään kiertämään rataa. Toivottavasti ehdin tänään kirjoittaa siitä postausta! :)

Heh, annoin eilen Immylle pusun kaulalle, niin huulirasvasta jäi upee jälki ;D

2 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Näit teiän kuulumisia on hauskaa lukea :D Yritä saaha joskus kuvaaja sinne radalle, haluun nähä! (;

Ancu kirjoitti...

Merika - Kiitti, tollaset kommentit just innostaa tehä niitä ;) Joo yritän, koitan vaikka saaha Pinkin joskus kuvaamaan sinne ja luulen että olen tekemässä videopostausta noista meidän maastoista joskus (vielä salaisuus) ;)