maanantai 18. kesäkuuta 2012

57 I TAUKO STOPPAA JA TREENAUS KÄYNNISTYY

Heipparallaa kaikille tämän lomailun jälkeen! Oli kyllä aikamoinen urakka käydä kaikki seuraamani blogit läpi viikon takaa. Kaikkia tekstejä en tosi kerkeä millään lukea, mutta kaikista blogeista "tärkeimmät".

Nyt kuitenkin vähän suunnittelen tulevaa ohjelmaa, koska tänään en jaksa ratsastaa. Huomenna aloitetaan tuon pallomahan pienennys pikkuhiljaa hikkupiljaa. Loman aikana meidän yksi tuttu kävi juoksuttamassa Immyä kahteen kertaan ja hyvin oli mennyt! Kuvia ei tietenkään tuolta viikolta ole.


Pinkki tulee meille yöksi ja saadaan toivottavasti meidän menosta kuvia. Ajattelin, että voisin mennä kentällä jotain pientä temppurataa. Ei olla varmaan kuuteen kuukauteen menty temppurataa! Jotain pujottelua, tavaran kuljetusta, pikku estettä yms. Loppuun voisi kiertää kerran radan ympäri :)







Eläinlääkäri tulee rokottamaan Immyn ammupäivästä, toivottavasti ehdin ratsia Immyn kuitenkin sitä ennen. Jos ehdin niin voisin lämppäillä ensin kentällä kaikennäköisillä kiemuroilla ja sen jälkeen tiellä passi treeniä. Otetaan vaan tavoitteeksi laukasta siirtyminen töltiin usein ja saada yksi lyhyt passi pätkä. Täytyy ottaa sellaisia pikkuriikkisiä tavoitteita! :)




Vapaata joka päivä jotakin pientä taluttelua, mutta ei mitään sen rankempaa! Postausta tulossa siis ehkä vähemmän.



Menen taas aika rauhallista ratsastelua. Varmaankin voisi hioa sitä istuntaa tuolloin.








Loppuun ne Immyn ennen ja jälkeen loman kuvat. Tulisipa tuo Immy nopeasti tuohon samaan kuntoon kuin oli lomailun alussa!

                               Ennen                                                                      Jälkeen

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Jesjesjes, jos menokuvia tulee :D mä oon alkanu stalkkeriks teille, hih ;)