sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

56 I ONNISTUMISEN TUNNETTA ILMASSA + VIIKON TAUKO

Moikka! Tuohon tallinesittelyyn oltiin toivottu näytettävän varustehuonetta ja maastoja. Noh, elikkäs teen tuohon tallinesittelyyn toisenosan, jossa esittelen varustehuoneen. Maastot esittelen kuittenkin tämän vuoden aikana erikseen. :)

Tänään ratsastus men hyvin ja säädettiin äitin kanssa heti alkuun mun jalat lähelle Immyn kylkiä. Ja kuulemma alkoi näyttää hyvältä. Äitini siis ei ole ratsastanut kahta kertaa enempää (ja nekin taluttaen) eli ei ole ratsastusihmisiä. ;D Jalat pysyivät paikoillaa koko treenin ajan.

Tein suurimmaksi osaksi tänään laukannostoja, koska Immy saa niistä lisää lihasvoimaa sekä tasapainoa. Selvästi huomasi, että laukka oli oikeaan kierrokseen paljon parempaa! Onneksi niin, koska meidän vakio aloitussuunta kisoissa on oikea ;) Mentiin myös ravia ympyröillä, kahdeksikolla sekä uralla. Tölttiä otettiin vähän ja hyvinhän se sujui :)

Kuvia ei valitettavasti ole, koska ratsastettiin tänään tihku sateessa enkä viitsinyt kameraa uittaa sateessa ;) Kuitenkin olen niin tyytyväinen että sain jalat suunnilleen oikeaan paikkaan, sekä Immy yritti niin sitkeästi laukata. Jee, jee, jee! :)

Tästä postauksesta tuli nyt näin tönkkö. Joudun meinaan kirjoittamaan nopeasti tämän, loppuun kuitenkin lisää sarjakuvan, jonka otin yhdestä lehdestä. Luultavasti minun lomasta on tulossa tuollainen ;D Klikatkaa isommaksi jos tarvitsee. Blogi pitää siis viikon tauon, koska olen lomalla! Postausta tulee mahdollisimman pian! :)

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Heii aivan tosi kiva blogi! (: Liityin lukijaksi.

www.animalsandpinkthings.blogspot.com

Iitu kirjoitti...

Hauskaa lomaa! Ja hauska toi sarjis :D
Toivottavasti sun lomasta tulee vähän parempi kuin tuossa sarjiksessa :D

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa ruveta penkomaan blogiasi enempää kun koirien kanssa pitää lähteä lenkille niin sinulta kysyisin (vastaa sitten kun tulet, taisiis millon muulloinkaan...)
-Kauanko olet ratsastanut?
-Kauanko olet omistanut hepan?
-Onko muita lemmikkejä?
- Teitkö itse bannerisi? :D

Käy toki kurkkaamassa osoite http://sikinsokin-ihmisetjaelaimet.blogspot.fi (:

Paula kirjoitti...

Hauskaa lomaa!

Ancu kirjoitti...

R!!kkA - Kiva kuulla että tykkäät! Käyn kurkkaamassa blogias :)

Iitu - Heh, se jotenkin lehtiä selatessa oli niin ajankohtainen ;) Ei se loma ihan tuollainen ollut, mutta tuli sitä Immyskäistä paljon ajateltua :)

Moona(: - Olen ratsastanut ensimmäisestäluokasta lähtien. Eli ratsastusta on tullut harrastettua seitsemän vuotta ja kahdeksas vuosi kohta käynnistymässä ;)

Olen omistanut Immyn, joka on siis ensimmäinen oma hevseni n. 10 kk

Meillä on myös hevosten lisäksi yksi maatiaiskissa, Mosse :) Voin laittaa joskus vaikka kuvaa, jos haluatte?

Bannerit olen tehnyt itse. Hienompia varmaankin tulisi jos jotain osaavampaa pyytäisi tekemään! :)