perjantai 8. kesäkuuta 2012

53 I PAKKO OTTAA VAPAAPÄIVÄ!

Moikka! Tänään en sittenkään saa kunnon postausta tehtyä, vaikka niin lupasin. Siivosimme Pinkin kanssa tallia oikein kunnolla putkeen 8 tuntia + 20 min ruokatauko + 10 min lepotauko (jäätelöiden syönti) :D

Alkuun raijattiin tallista kaikki ulos mitkä vain lähtivät irti.


Sitten pölytettiin koko talli katosta lattiaan, lakaistiin lattiat, pestiin ruokakupit ja raijattiin tavarat sisälle ja pisteltiin paikoilleen. Ajateltiin että tuo olisi ollut pikkuinen duuni, mutta kahdeksan tuntiahan siinä vierähti. Huhhuh, sanon minä! :)

Olen niin pölyssä, kuin mahdottoman väsynytkin, etten taida tänään jaksaa enää edes ratsastaa Immyä. Pitää mennä huomenna ja sunnuntaina kunnon hiki treenit.

Saatiin Immylle meidän loman ajaksi liikuttaja, iskän työkaverin tuleva vaimo. Hänen olisi tietoni mukaan tarkoitus käydä juoksuttamassa Immyä pari kertaa viikossa. SIltikin hirvittää nähdä Immy viikon loman jälkeen. Pitääisikö ottaa joka suunnasta Immystä ennen ja jälkeen loma kuvat? ;D Niin taidankin tehdä! Valitettavasti kunnonpostausta joudutte odottamaan huomiseen.


Nyt kuitenkin minun on pakko mennä suihkuun ja sen jälkeen olen vähän aikaa koneella ja yritän saada tehtyä erikoispostausta ;)! Olisi kyllä pitänyt ottaa kuva siitä miltä me näytettiin tuon siivous urakan jälkeen. Toisaalta niitä kuvia en olisi kehdannut edes julkaista :D

Ei kommentteja: