sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

63 I TODELLISTA HIMOSHOPPAUSTA

Moikka taas kaikille! Eilen Immyllä oli siis vapaa, koska olin äitin kanssa käymässä hööksissä. Etsin sielä farkkuratsastushousuja, mutta kaikki olivat joko liian lyhyitä, mutta sopivan kireät tai sitten olivat sopivan pituiset, mutta löysät. Noh siellä ei siis ollut minulle tehtyjä farkkuratsareita joten testailin muitakin ja sama juttu pituuden ja kireydenkanssa! En löytänyt sieltä itselleni sopivia housuja paitsi yhdet ja nekin maksoivat n. 90 euroa. Sellaista summaa en ihan heti viitsi maksella ratsastushousuista, joista kasvan vielä yli. :D

Noh, kyllähän sieltä mukaan tarttui Immylle kilpailukansio, johon voidaan kisoihin mentäessä sitten tunkea kaikki paperit, rokotuskortit yms. Muuta ei hööksistä tarttunut mukaan.










Hööksistä poikettiin äitin kaverilla, jolle oli tullut meidän snöggur vaatetilaus. Sieltä siis tilattiin sininen huppari, musta t-paita ja heijjastinliivi. Kaikissa on siis Snöggurin logo selässä. Itse tykkään noista vaatteista aivan älyttömästi! :)

Sieltä sitten posotettiin autolla kotia kohti. Matkalle sattui osumaan vielä prisma, jossa kävästiin nopeasti. Siellä kävin kurvaamassa nopeasti hevospuolen... Ja siellähän ne farkkuratsastushousut olivat. Testasin ne päälle ja olivat tosi hyvät, eivätkä maksaneet maltaita!


Nyt on sitten ne haaveilemani farkkuratsastushousut!Tänään on uvassa vielä ratsastusta, joten luulen tänään tulevan toisen postauksenkin ;)

3 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Farkkuratsarit on aivan älyttömän hyvät. Sain kans just tällä viikolla horzelta tilaamat farkkuratsarit postista. On kyllä älyttömän hyvät :D

Unknown kirjoitti...

heh mulla on samanlaiset housut! Ne on oikiasti melko hyvät, ainakin hintaan verrattuna :)

Ancu kirjoitti...

Iitu - Samaa mieltä ollaan vaikken ole vielä niitä koeajanutkaan ;) Huomenna voisi olla aika

Janina Vottonen - Aijaa, mukava kuulla muidenkin kommenttia housuista! :) No onneksi ei ollut turha ostos, kun on nyt hyväksi todettu! :)