sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

50 I UUSI ULKOASU JA TURPA PARANEE

Koko päivä on ollut harmaa ja tuulinen. Toisaalta on hyvä ettei aurinkopaista ja ole itikoita. Muuten Immyllä olisi kunnon työ saada ötökät pois kimpustaan, kun ihottumaloimikin on nyt roskissa. Turvankin kannalta on hyvä ettei ole hirmuisen kuuma. 
Aamulla kävin väsäämässä blogiin vähän kesäisemmän ulkoasun. Uusi bannerikin oli tehtävä ja tuollainen kuvapläjäys siitä sitten syntyi :D Laitoin tänne kyselyn ´mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta´ joten kaikki kipinkapin äänestämään. :)

Tänään oli kyllä kieltämättä monimutkaiset suotset ;D

Menin ottamaan hevosia tallista laitumille iskän kanssa siinä seittemän maissa. Oli helppo vaan laittaa Immylle riimu päähän ja siihen kiinnittää vain hapsut. Ei tarvinnut ajatella mitään ihottumaloimia. :) Kun hepat oli laiduntamassa, siivosin Immyn karsinan huolella ja ilman minkään näköistä kiirettä. Karsinan siivottua otin tallinsisältä pois hämähäkinseittejä ja pyyhin muutenki pois pölyjä yms. 

Ratsastin Immyllä kentällä kuudelta ilman turpahihnaa.  Päätin että tällä kertaa menen vain paria harjoitusta, koska usein ulee ratsastettua pari toistoa yhtä harjoitusta ja tunninlopussa ollaan kokeiltu kymmeniä eri tehtäviä :D Päätin mennä ensin kiemurauraa töltissä. Immy otti pidätteet hyvin vastaan ja kääntyi todella sukkelasti ja töltti parani toisto toistolta.

Toiseksi testasin 2. harjoitusta. Kokeiltiin sitä vain kahteen kertaan, mutta tuo oli meille liian haastavaa vielä (yli pienellä kentällä). Joten päätin ottaa pelkkiä pitkänsivun mittaisia laukannostoja. Hyvinhän ne meni ja suurin osa saatiin hidastettua raviin eikä tölttiin. Hyvä, hyvä!


Loppuu otin vielä rauhallista ja rentoa ravia, jossa keskityin vain omaan istuntaani. Vieläkin tuntuu, että jalat vaih heiluu ponin ympärillä. Kuitenkin istunta tuntuu jo paljon paremmalta ja kehityksen huomaa! Taluttelin loppukäynnit ihan omin töppösin :)

Turpa on alkanut parantua hyvää vauhtia! :)

6 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Kauhee toi Immyn turpa.. :( Voisitko/haluisitko tehdä mulle nyt uuden bannerin? Vähän kesäisemmän :D Voisit ottaa kuvia siihen banneriin mun blogista :D Mut ei siis oo tietenkään mikään pakko tehdä :D

Ancu kirjoitti...

Samaa mieltä turvan suhteen! :( Mutta onneksi se on paranemassa hyvää vauhtia! :) Mulla ei ole juri nytten mitää kunnon ohjelmaa jolla tehdä, mutta voi yrittä väsätä joten kuten. :) Oisko sulla jotakin väri toiveta? Tai muita?

Emmi kirjoitti...

Onko teillä mikä satula ? Voi olla kans mahdollista, et jalkas heiluu huonon satulan takia ? Mulla on sama ongelma, jos meen freeformilla.. :s Hrimnirissä ei taas heilu luultavasti ollenkaan, tai ainakin siltä se tuntuu.. :)

Ancu kirjoitti...

Meillä on Lippo. Pitää vielä katsella miltä näyttää. Kiitos kommentista! :)

Iitu kirjoitti...

Kiitos jos viitsit tehdä jonkinlaisen. Väreillä ei oikeastaan ole väliä kun han on joku kesäinen :) Kiitos jo etukäteen! :)

Ancu kirjoitti...

Iitu - Ok, itse olen aina ihan hirveän huono valitsemaan värejä. Mutta katsotaan nyt millaisen saan tehtyä, valitettavasti useat mun ohjelmista jumpittelee, mutta enköhan saa tehtyä ainakin jonkun yksinkeraisen edes :)