torstai 20. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERIN 20. LUUKKU

20. VIISI MIELEENPAINUVINTA BLOGIA

Heippa taas kaikki! Nyt on enää jäljellä vain neljä päivää ennen joulua! Kylläpä aika meneekin nopeasti... Mutta enempää en nyt ala höpöttämään, sillä nyt pääsevät esiin teidän blogit!

Valitsin siis n. 20 blogin joukosta viisi mieleenpainuvinta blogia, jotka listaan sekalaisessa järjestyksessä. Kiitos aivan älyttömästi kaikille linkittäjille ja toivottavsti te saatte näistä blogeista itsellennekkin uutta luettavaa!:) Muistakaa vielä että blogien karsiminen oli todella haastavaa ja pidin paljon kaikkien blogeista!


Heppaunelmia blogi on mielestäni ihanan omaperäinen ja mukava, joten minun oli aivan pakko liittyä lukijaksi!:) Kuvia blogissa ei vielä ole paljoa, mutta kuvat jotka blogiin ovat päässet ovat mielestäni aivan ihania.



Rakkaudest lajiin blogia olen seuraillut jo kauan. Blogi sisältää aivan ihania ja hyvälaatuisia kuvia kuin myös kivaa ja selkeää tekstiä:) ps. olen aivan rakastunut rakkaudest lajiin blogissa seikkaileviin hevosiin ja varsinkin yli söpöihin poneihin!



Putteprojektia ja viiden vaihteen viilausta blogiin liityin heti lukijaksi ja sitten hiukan blogia selailtuani huomasin selanneeni blogin kaikki postaukset läpi. :) Tykkään todella paljon kyseisestä blogista, sillä kävin myös testaamassa Liisan tallilla paria hevosta, kun oma issikka oli vielä etsinnässä. Kaiken lisäksi haimme Immyn myös kotiin samasta paikasta:)


Tölttiä ja pukkilaukkaa blogin lukijana olen ollut myös pitkään. Pidän paljon Merikan vaihtelevista postauksista, joissa on usein runsaasti ihania kuvia. Rakastan myös tämän blogin videoita, joita on tullut nyt lähipäivinä myös mukavaan tahtiin.:)



Valsin ja Janinan blogista innostuin myös sillä kisojen puolella on tullut nähtyä ohikulkiessa, kun olen viuhtonut kisapaikalla paikasta toiseen. :D Myös tätä blogia rupesin seuraamaan, sillä on mukava nähdä miten muutkin issikka ihmiset treenailevat. :)



Minun on vielä pakko mainita poni johon ihastuin heti sen nähdessäni ja ponihan on.... titidi tittitiii... Torsti. Tuo poni on varmaan suloisin poni ikinä!:)

5 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Hihii, kiitos!;D

Ancu kirjoitti...

ollos hyvä;)!

emilia kirjoitti...

Torsti kiittää ja kumartaa :) !!

Vera kirjoitti...

Kiitos! :)

Unknown kirjoitti...

Ihana Torsti! <3