keskiviikko 19. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERIN 19. LUUKKU

19. TALLIN JOULUKORISTELUA

Tänään minulle tuli innostus ripustella sinne tänne talliin joulukoristeitamme, jota meidän kotona sisälle en ole nähnyt ikinä käytettävän. Vaikka koristeita oli ainoastaan pari, tuli tallista silti hiukan jouluisemman näköinen:) Laitoin koristeet tietysti paikkoihin joissa koristeista ei ole vaaraa hevosille.


Eli ensin kieputtelin yhden karsinan pätkään pätkän tuollaista muovista kuusiköynnöstä (?) Ja karsina johon tuon iskin on siis vain hevosten kamoille eli sielä ei siis hevosta asustele:)


Laittelin ilmoitustauluun kiinni kaksi joulukelloa, jotka tuovat hyvin paljon jouluista tunnelmaa talliin koska astuessa talliimme sisälle katse melkeinpä kiinnittyy ensiksi ilmoitustauluun tallin peräseinällä


Ja loppuun vielä pikkuinen kameli kuva meistä, kun tulimme ratsastamasta. Menin siis hiukan tiellä ja hiukan kentällä. Tuntuu ettei meillä oikein ole arkisin paikkaa missä treenailla sillä kenttä on aivan täynnä lunta ja esim. tölttääminen on aivan mahdoton ajatus. Tielläkään ei voi kokoaikaa mennä sillä pimeä tulee aina niin nopeasti ja otsalamppumme on rikki. (tänään tuli testattua) Mutta nyt tällainen tylsempi luukku, huomenna sitten saatte etsiskellä oman bloginne linkkiä listalta;) moikka!

Ei kommentteja: