lauantai 1. joulukuuta 2012

132 I ONKO NYT TULOSSA LUMINEN JOULU?


Moi taas kaikille! Eilen siis meillekkin satoi lunta, vihdoinkin, joten tänään emme voineet Immyn kanssa olla menemättä radalle ratsastelemaan, joka oli jokapuolelta lumen peitossa. Immy oli aivan innoissaan koko ajan ja sain olla jatkuvasti himmailemassa vauhtia.

Että saisin ponista edes suurimmat paineet pois, tein hiukan ravi siirtymisiä. Ensimmäiset yritykset olivat vain töltti-ravi sekoilua ja hidastukset olivat aivan hakusessa. Parin siirtymisen jälkeen sain Immyn kuitenkin ravaamaan, mutta hidastukset tulimme vielä töltin kautta, joten pakko oli vielä tapella saadakseni Immyn hidastamaan ravista käyntiin eikä ravista töltille ja töltiltä teputusten kautta käyntiin. Lopulta sain Immyn tekemään niinkuin tahdoin, joten annoin sille ohjaa palkinnoksi.

Sitten kävelimme pitkään pitkin poikin radalla ja välillä satuimme poikkeamaan tiellä, jossa kokeilimme hiukan tölttiä. Immy oli oikein pirteä ja kuunteli kivasti pidätteitä, sekä selkä liikkui oikein kivasti. :) Loppuun vielä kävelimme palokopin reitin ja taluttelin loppukäynnit ihan pihapiirissä niin kauan ettei poni puuskuttanut yhtään.

4 kommenttia:

venla kirjoitti...

voi ei kui söpö karvapallo toi sun ponis on<3

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin satoi lunta eilen

anskueven kirjoitti...

Ponis on kyllä ihana!
Tykkään tästä blogista. :)

http://anskuntulevaisuus.blogspot.fi/

Ancu kirjoitti...

kiitos, kiitos ja kiva kuulla että pidät!:) Käyn kurkkaamassa sunkin blogin!