perjantai 14. joulukuuta 2012

JOULUKALENTERIN 14. LUUKKU

14. IMMYN HARJAPAKIN KÄTKÖISTÄ


Moi! Järjestelin tänään koulun jälkeen hiukan Immyn harjapakkia, joten siinä oli hyvä tilaisuus tehdä päivän luukku. Pahoittelen kuitenkin räjähtäneitä harjoja ja muita tarvikkeita, sillä minulla ei ole ollut hetkeen aikaa alkaa puhdistella niitä.

1. Karkeaharja. Elämäni ensimmäinen harja, jonka olen ostanut. Käytämme tuotaa harjaa varmaankin kaikisten eniten harjoistamme.
2. Kumisukamme, jota käytän melkeinpä aina ratsastuksen jälkeen, sekä Immyn karvanlähtö aikana.
3. Hikiviila. Käytössä aina kun poni on märkä ja karvanlähtö aikana otan usein hellästi hikiviilan epätasaisella päällä.


1. Pehmeäharja. Tuotaharjaa en käytä melkein ikinä, vaikka siltä näyttääkin. :D Mielestäni tuossa harajaa nuo harjakset ovat liian tiheästi.
2. Piikkisuat. Noit ei ole tullut käytettyä paljoa, mutta hyvä olla mukana harjapakissa.
3. Pyyhe. Tuossa pyyhkeessä on siis kaksi eriväristä puolta. Punaiselle puolelle pyyhin Immyn suun ratsastuksen jälkeen, jos Immyn suu on vaahdonnut ja siniselle puolelle kuivaan Immyn kuolaimet niiden pesun jälkeen.


1. Pölyharja. Tämä harja onkin jo jossain postauksessa esiintynyt. Tuosta harjasta pidän paljon!
2. Immyn omenaherkut. Melkein ainoat kaupastaostetut hevosnamit, jotka Immy on hyväksynyt. Annan noita silloin tällöin kun teemme Immyn kuopimistemppua.
3. Turkoosi magic bruch harja. Ostin noita harjoja hevosmessuilta kolme ja yksi niistä on päätynyt pakkiin. En ole ollut kyseisiin harjoihin hirveän tyytyväinen pitkän käytön jälkeen, sillä tuntuvat aivan muovileluilta.


1. Kaviokoukku. Aivan tavallinen sininen kaviokoukkumme, jota tottakai käytämmä aivan jokapäivä. Meillä on myös paljon uusiakin kaviokoukkuja, joissa on päässä harjaosa, mutta olen kuullut niiden olevan ei kavioystävällisiä, sillä menevät jotenkin syvälle kavioon (?) joten olen tuota perinteistä käyttänyt.
2. Harjakampa. Olen käyttänyt vain parikertaa sillä minusta tuntuu, että se vain repii Immyltä jouhia irti.
3. Kypärälamppu. Ei ole ikinä ollut käytössä, vaikka monesti on pitänyt tuota kokeilla. Sain tuon josku vuonna kivi ja kirves pollux paketista.
4. Hokkiavain ja pari vara hokkia. Varmuuden vuoksi varsinkin talvella pidän pakissa hokkeja jos sattuu että hokki puuttuu.


1. Kaviorasva. Käytän tuota Immylle n. kerran kahdessa viikossa.
2. Pehmeäharja. Kesäisin käytän tuota paljon, mutta talvisin siitä ei tunnu ponin pitkän talvikarvan takia olevan mitään hyötyä.
3. Minun vanha hiusharja, mutta nykyään Immyn jouhiharja. Käytän mieluiten omia vanhojahiusharjojani Immyn tukan harjaukseen, sillä nuo selvittävät jouhet mutta eivät revi niin älyttömästi jouhia irti.
4. Pääharja. Silloin tällöin tulee käytettyä, mutta yleensä sutaisen ponin pään samalla pehmeälläharjalla kun otan muunkin ruumiin.


Kisalaput että ovat aina mukana kisoissa. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva harjapakki;)

Jonskufani kirjoitti...

Munn hoitsulla on ihan samalainen harjapakki kuin Immyllä. Ja sill on myös samanlainen se ikivanha vaaleansininen eniten käytetty pöläri :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä sen harjapäisen paviokoukun käyttö kelvottomuudesta, mutta minun mielestä sellainen on huono kädessä...kiva luukku!

Ancu kirjoitti...

anonyymi1 - kiitos:)!

jonskufani - heh, sun hoitsu ja Immyhän on sit iha samiksii;D

anonyymi2 - kiitos kommentista!:)