lauantai 25. elokuuta 2012

88 I TÄN PITI OLLA HIENO PÄIVÄ!

Eli nyt ei mikään oikein mennyt niinkuin piti! Olin siis suunnitellut ratsastavani tänään maastossa esteitä, mutta en saanut ketään lähtemään mukaan, joten olisi ollu aikamoinen riski lähteä yksin hyppelemään maastoesteitä, koska kentällä on tullut vasta hypättyä parikertaa.


 No sitten päätin, että videointeille kun hyppäämme kentällä ja menen sitten sen jälkeen laukkailemaan maastoon kun aurinkolaskee. No sitten kävi niin, että minulla alkoi flunssan lisäksi särkeä päätä ja kuumenmittauksen jälkeen tulos oli se että minulla on lämpöä.


En siis ratsastanut muuta kun kentällä käyntiä ilman satulaa kun aurinkolaski. :) Kuvia ei ole koska olin ainoa kotona ja aivan muumion näköinen (flunssan takia)












Harmittaa aivan kauheasti, kun tässä kävi näin! Mutta hyviä uutisia! Meillä alkaa Immyn kanssa häämöttää yhdet parhaimmista treeneistä! Ja arvatkaapa miksi... No Immyn entinen omistaja Islannista tulee pitämään Suomeen kurssia jonne olemme menossa! Jee! Tulkiksi on tulossa treenarimme Kati, koska oma englannin taitoni on sitä huonoimpaa sorttia! :D

3 kommenttia:

Merika kirjoitti...

No sitten kun parannut ja saat jonkun kuvaamaan, toteuta sitten tuo maastossa hyppely, jooko?:D

Ancu kirjoitti...

Pakkohan sitä on koittaa ;D heh!

Tuuli kirjoitti...

kuka islantilainen on immyn entinen omistaja? :)