keskiviikko 1. elokuuta 2012

78 I YHTEISYMMÄRRYS SELVENEE

Moikka! Nyt tulee jo kolmas postaus tältä päivältä. Taidan nyt ottaa vähäisen postailun kiinni. ;) Tämän päivän ratsastelusta en luultavasti saa paljoa kirjoitettua, koska treeni oli melkein samanlainen elisiseen verrattuna. Tänään sain myös yhden kaverini kuvaamaan meidän "säätöä". Ja kiitokset hänelle! :)


Mutta siis... Ratsastin Immyn tänään melko samalla tavalla kuin eilen. Ensin tunnustelin kentällä millä tuulella tänään ollaan. Tein yleistä enemmän pysähdyksiä ja yritin saada Immyn kuuntelemaan hidastavia apujani. Hyvin meni hidastus perille näin kentällä. Sitten ravasin ja tölttäsin suurimmat paineet pois uralla, jonka jälkeen hivuttauduttiin eiliseen tapaan radan takasuoralle treenaamaan rauhassa ravaamista ja ravista käyntiin siirtymistä ilman turhia väliaskelia.



Alkuun oli taas semmoista sähellystä, mutta edistyksen tuntua oli kuitenkin havaittavissa...Immy alkoi käyttäytyä oikealla tavalla paljon eilistä nopeammin! Jee, jee! :) Lopeteltiin heti onnistuneen pätkän jälkeen palkkioksi. Joku päivä olisi tarkoitus vielä tuota harjoitella, mutta pidetään nyt pieni tauko tuolle treenille. Kunpa tuo harjoittelu auttaisi seuraavaa nelikäynnin suoritusta, ettei taas ote iloisia laukka askelia sinne väliin. ;)


Huomiselle suunnittelin pitäväni Immylle vapaa päivän, koska meillä käy vierilemassa yksi tuttavaperhe ja Immy on tehnyt nyt lähipäivinä paljon töitä.

1 kommentti:

Iitu kirjoitti...

Ihania kuvia! <3