keskiviikko 1. elokuuta 2012

77 I KOHTI PAREMPIA TREENEJÄ

Olen jo joskus aijemmin maininnut parilla sanalla, että minua ärsyttää usein itsenäisesti treenatessamme se, että en tiedä mitä harjoituksia tekisimme. Tuon ollessa lähtökohtana lopputulos on aivan sekasoppaa. Menen mitä sattuu vähän ja taas vaihdan harjoitusta. Eihän tuollaisella treenillä mihinkään pääse. Joskus olen ehtinyt suunnitella tunnin ja silloin olemmekin tehneet usein onnistuneen treenin.



Nyt kuitenkin kypsyin tuohon sössötreenaukseen ja väsäsin näin aamusella meille treenivihkon, jonne suunnittelen joka viikolle ratsastusohjelma oli sää sitten millainen tahansa! :) (ukkoset, kovat pakkaset ja helteet ovat tietty eriasia!)

Merkaan aina päivämäärän ja treenin (tämänpäivän treeni: Maastossa kuunteluharjoituksia: Tarkoitus saada Immy ravaamaan rauhassa ja hidastamaan käyntiin HETI pyydettäessä! )

Toivottavasti en sorru siihen etten jaksa suunnitella treenejä, vaan pidän tuosta nyt kiinni! :)











Toinen juttu on myös se että yritän saada aina positiivisen ja iloisen mielen ennen ratsastusta! Joskus kun olen vähän kiukkuinen ja väsynyt ei ole treenistä tietoakaan. Mennään miten sattuu ja kaiken pitäisi mennä täydellisesti ja jos ei niin sitten on kaikki huonosti ja tulee ärhenneltyä vanhemmille kun ovat katsomassa ratsastelua.

Syön siis aina ennen ratsastusta jotakin pientä (ei karkkia) :D ja yritän saada mielen positiiviseksi! Silloin treenaus sujuu huomattavasti paremmin! 


Luulen ettei tämmöinen useita teitä edes kiinosta, mutta melkein itseäni varten tämän kirjoitin :) Oletteko te joskus ollet kiukkuisia ratsastaessa, jonka seurauksena ei ole tullut treenistä mitään jälkeä?

5 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Jeep, mulla varsinkin huomaan itse aina, kun on huono päivä, niin sitten huomaa, kun ei onnistukkaan joku juttu (vaikka niin yksin kertainenkin kuin voltti), tuntuu ettei enää mistään tule mitään... Pitäs vaan unohtaa aina ne huonot asiat ennen selkään nousua tai sitten siitä tulee vaan pelkkää säätöä :/

Ancu kirjoitti...

Näinpä! Ja kaiken lisäksi kun hevonen vaistoaa sen kiukkuisuuden niin ei sekään ole silloin työmielellä :/ (onneksi en ole ainoa) :)

Iitu kirjoitti...

Toi vihko on niin hyvä keksintö.. :) Mullakin oli sillon Turrin kanssa sellanen vaikken paljon mitään osannut, mutta autto silti tosi hyvin. :)

Tiiu kirjoitti...

Hyviä juttuja !:)

Ancu kirjoitti...

Tiiu - Kiva kuulla että tykkäät :)