keskiviikko 8. elokuuta 2012

81 I TOIVOTTUJA KUVIA JA VAUHDIKKAITA LISÄYKSIÄ

Jeee! Aikaa riittä postailuun nyt illalla, kunhan vain pidän kiirettä. ;) Useat ovat ehdotelleet minun ja Immyn vuosipäivä tekemistä ja aivan kaikki ovat olleet mahtavia! Blogiinkin saan vuosipäiväksi erikoispostauksen, joten sitä odotellessa kertoilen tästä viimeisen lomapäivän ratsatuksesta. :)

Keskityttiin tänään vain ja ainoastaan tölttiin (siinä lähinnä puhtaisiin lisäyksiin) ja raviin. Aloitin pitkällä alkukävelyllä. Puhelin Immylle niitä ja näitä, kunnes huomasin että oli mennyt yli viisi minuuttia alku käyntejä vain uralla. Vielä oli siis lisää alkukäyntejä luvassa, sillä olihan niillä volteillakin pakko vähän verrytellä molempiin suuntiin. Mutta kävely on juurikin sitä tehokasta kunnonkohotusta, vaikka useat eivät sitä juurikaan usko.


Otin siinä ohjia tuntumalla ja otin lyhyitä töltti siirtymisiä uralla ja pääty ympyrällä. Töltti oli semmoista passitahtista sunnuntai ilta ridausta että... :D Mutta ajan kanssa onneksi tahti parani! Vaihtelin pariin otteeseen suuntaa ja aina välissä otin kierroksen käyntiä.




Ravia pyysin töltti siirtymisien jälkeen. Ja yllätyin oikein kunnolla, koska Immy ei alkanut kaahottaa yhtään ja ravasi oikein rennosti ja letkeästi. Ravasin sillälailla n. neljä kierrosta ja vaihdoin kierroksen käynnissä. Pyysin uudestaan ravin ja kuuluin vain ´fiu´´. Eli kaahotus nappi meni päälle. Kierros siinä sitten vierähti että sain poniseni kuuntelemaan ja sen jälkeen tuli taas sitä Immyn laatu ravia. Menisi sillain siiten seuraavissa kisoissakin. :)

Ravailut oli ravailtu ja valmistauduttiin töltti lisäys harjoitteluun. Lisäykset otin molemmille pitkille sivuille. Ja ensimmäiset lisäykset olivat meidän normi passitahtisia lisäyksiä. Immyllä on aina taipumus mennä pää alhaalla lisäykset, jolloin se on melkeinpä tikku suora kaulasta häntään. :D Keksin sitten nostaa käsiäni lisätessä ja sillä lailla tulikin upeaa lisättyä tölttiä! Sillä linjalla tölttäiltiin pari pitkää sivua ja otin enää loppu ravit.


Loppu käynnit mentiin vielä radalla. Immy oli siis aivan upea!


Jos jollakin tulee vielä tekemis ehdotuksia vuosipäivälle, niin ei muuta kuin ehdottelemaan. :) Pakko ei kuitenkaan ole!

4 kommenttia:

Caro kirjoitti...

Oma ehdotukseni tuohon vuosipäivä juttuun on, että teette kaikkea mahdollista hauskaa yhdessä, ja vietätte suuren osan päivästä yhdessä. Harjailet Immya pitkään ja annat sille herkkuja. :D

Ida kirjoitti...

Tohon vuosipäivä juttuu ni hierontaa

Iitu kirjoitti...

Ihania kuvia ja meette kyl niin hienosti yhdessä <3 Mut tehkää sillon vuosipäivänä jotain mistä te molemmat tykkäätte, esim. käytte pitkällä maastolla rentoutumassa ja syöttelet Immyä ja teet päivästä kivan niin sinulle kuin Immylle. Sen ei tarvitse olla mitään erityistä kunhan teillä molemmilla on mukavaa. Ja jos viitsit voisit myös tehdä siitä päivästä jonkinlaisen videopostauksen :)

Ancu kirjoitti...

Iitu - Kiitos paljon! + Äläpä ehdottele mun pikkusia tulevia ideoita ;)