keskiviikko 8. elokuuta 2012

80 I TALVEN TREENI SUUNNITTELUA




Kohta olen lähdössä ratsastelemaan Immyllä, mutta nyt kuitenkin tulee tekstiä aivan muusta, joten ryhdyn kirjoittamaan. Kävin tänään aamulla äitini kanssa nopeasti kylässä äitini kaverilla, joka oli ostanut minulle synttärilahjan Ruotsista PM- kisoista. (synttärit oli 3.8) Lahja oli siis aivan älyttömän ihanat SSG: n kisahanskat! Itse rakastan noit hanskoja todella paljon! Ja kaiken lisänä niissä on sopivasti blingiä. ;)


news and evntsTalvella olisi tarkoitus nostattaa lisää Immyn peruskuntoa ja suunnittelin että viikossa on 1-2 päivää vapaata, n. kaksi kertaa viikossa kestävyys harjoittelua, 2-3 kertaa kenttä työskentelyä ja kerran viikossa jotain hauskaa esim. Esteitä, ilman satulaa, juoksutusta tai muuta sellaista. :)

Kisoissa ei olisi tarkoitus käydä kertaakaan talven aikana. Talvi on omasta mielestäni perus treeniä varten. Niin... kohtahan lähestyy aluevalmennuksen katselmus, joten toivon mukaan päästään sitten matkustelemaan aluevalmennuksiinkin kehittymään. :)


Sitten vielä olisiko teillä lukijoilla jotakin ehdotuksia 25.8, mitä kivaa voisin tehdä Immyn kanssa? Ja arvatkaapas miksi. No, silloin on tullut minun ja Immyn yhteinen vuosi täyteen. ;) Nyt kuitenkin nopeasti syön jotakin ja tallustelen hakemaan Immyä laitumelta. Postailen illan aikana vielä jos nyt aikaa riittää! :)

4 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Pyydä jotakuta kuvaamaan teitä (haluun kuviaa!) ja hyppää esteitä vaikka pellolla tai maastossa tai edes jossain (jos vain teillä on jokin pelto käytössä?). Tai sitten voit ilahduttaa meitä lukijoita vielä enemmän ja hypätä ilman satulaa :D Teet kaikkee mist Immy tykkää, älä ota liian tosiissaa, niin heppakin nauttii ;))

Elli kirjoitti...

Piät Immylle sellasen kunnon hemmottelupäviän, teet kaikkee mistä heppa tykkää :) ja sit käytte vaik seikkailee pusikossa tai jotai muuta kivaa, mistä molemmat tykkää, mut pääosassa ilonen fiilis :) tuollasia miä touhuilen esim. hoitoponien synttäreinä :)

Emmi kirjoitti...

Ihanat noi hanskat ! ^^

Tee Immyn kanssa jotain ihan extemporea, mitä ette oo koskaan ennen tehnyt ? :)

Ancu kirjoitti...

Merika - Ihan kohta tulee kuvia tämän päivän ratsimisesta ;) Voitaisiin kyllä kokeilla noita estehyppelyitä maastossa, mutta satulan kanssa! :D En meinaa edes kentällä pysyä laukassa IMmyllä ilman satulaa, kun se on niin jänöhyppelyä :D

Elli - Kiitos hemmottelu ideasta! ;)

Emmi - Pakko itsekkin kehua että ovat oikein ihanat! (aina pitää olla pieni kohta blingiä) ;) Niinkuin meille ehdotettiin maastoesteitä ja niitä ei olla ikinä menty, niin voisi olla kyllä hyvä :)