lauantai 25. elokuuta 2012

87 I ONE YEAR TOGETHER ♥

Nyt koittaa tämä ihana päivä! Eli minun ja Immyn ensimmäinen vuosi päivä! :) Ajattelin tänään tehdä videopostauksen tästä päivästä, mutta itselläni on nyt valitettavasti jyllännyt inhottava flunssa eikä kameralle jutteleminen tunnu nyt oikein mukavalta, mutta keksin sitten jotain muuta kivaa.

Olen nyt pari päivää sitten saanut tehtyä meidän vuosi videon valmiiksi ja latasin sen minun ja Apen ns. paremmalle youtube kanavalle, joka on Ap Cu.

(klikatkaa kuva suuremmaksi jos on tarve! ) Mielipiteitä olisi kiva saada videosta, mutta ei ole pakko alkaa mitään arvosteluja kenenkään väsätä! ;)


5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Ihana video ;__; onneee teille, hyvin on näyttäny menevän koko aika :)!

Ancu kirjoitti...

Emmi - Kiitti ja kyllähän se pääasiassa hyvin on mennyt :)

Merika kirjoitti...

Hieno video :D Etteks mennykkää maastoo ilmasatulaa/hypänny ilmasatulaa?

Ja ihan pakko viel korjata, et One Year, ei Years :D

Iitu kirjoitti...

Onnee yhteisestä vuodesta joita teillä toivottavasti monta vielä edessä! :) Ja ihana video! <3

Ancu kirjoitti...

Merika - Hahhaa! Hupsis, hienoa että mulla on korjaajia! ;D Tarkoitus oli mennä hyppäämään maastoon, mutta en saanut ketään mukaan, joten oli riski lähteä yksin maastoon hyppimää, kun kentälläkään ei olla paljoa hypitty. Ni siten päätin että menenkin kentällä esteitä ja loppuun lähdetään laukkailemaan maastoo, kun aurinko laskee. Mutta puolessa välissä päivää alkoi päätä särkeä ja nousi vähän lämpöä. Menin vain vähän ilman satulaa käyntiä pihassa ja en saanut ketään kuvaamaan. Joten nyt tuli vähän tylsä päivä -.- toivottavasti nyt paranisin nopeasti! :)

Iitu - Toivotaan vielä monta monta vuotta lisää! ;) ja kiitti!