keskiviikko 1. elokuuta 2012

76 I TAISTELUTANNER TÖMISEE


Eli tänään sain ihan tosissani tapella Immyn kanssa maastossa, mutta hyvin lopputuloksin onneksi ;)


Ratsastin aluksi radalla alkukäynnit ja otin pari lyhyttä töltti siirtymistä. Siirryimme kuitenkin kentälle vähän työskentelemään. Tölttäiltiin uralla molempiin suuntiin. Immy oli vähän tahmean tuntuinen, mutta sitten vain asettelin sisään ja ulos, tein voltteja ja vaihtelin tempoa. Ravasin loppuun pari kierrosta ja siitä sitten käveltiin takaisin radalle.

Oltettiin radasta käyttöön vain takasuora. Tölttäsin ensin suoran toiseenpäähän ja vaihdon suunnan. Sitten tölttäsin pari metriä ja pyysin töltistä suoraan ravin. Mutta siinäpä kävi sillain, että Immy ampaisi kunnon vauhtiraviin eikä kuunnellut hidastavia apuja yhtään! Otin ooikein suuren pidätten niin sain Immyn siirtymään tölttiin, jossa painostin sitä oikein kunnolla. Pyysin tosi paljon ponia eteen, mutta hidastin kunnolla, kokosin ja ärsytin sitä minkä osasin ja rangaistuksen jälkeen avasin polvet ja pyysin ravia uudestaan ja ei kun sama juttu. Siinä tuli tapeltua noin puolisentuntia, kunnes alkoi sujua.

Viimeisellä kerralla Immy ravasi rauhassa ja hidasti heti kun pyysin. Annoin sille heti kaikki ohjat, enkä pyytänyt siltä enää mitään. :) Sitten harjoiteltiin pysähtymään käynnistä pelkällä itunnalla. Eihän tuokaan heti onnistunut, mutta kun vain sitkeästi tehtiin toistoja niin sekin alkoi sujua. Palkkioksi hyppäsin heti pois Immyn selästä.

Takasuoran melkeinpä vieressä kulkee autotie, jossa liikkui yleistä enemmän autoja kun tappelin tänään Immyskäisen kanssa. Naurattaa kyllä että mitäköhän ne ihmiset ovat miettineet, kun ovat katsoneet meideänmenoa puoliksi ojassa yms. :D



Kuitenkin jäi hyvä fiilis tuosta treenistä, koska sain Immyn loppujen lopuksi kuuntelemaan minua. Huomenna pitäisi ottaa taas uusiksi tuota maastossa kuuntelua. Huomenna yksi kaverini tulee käymään meillä, joten saattaa olla että saatte nähdä ratsastus kuvia huomiselta kun nyt niitä en ole saanut. (syy vähäiseen postailuun lähi päivinä) Katsotaan mitkä tappelut huomiselle tulee :D




Ylempi teksti kirjoitettu eilen eilisestä treenistä ;) Tänään olisi tavoitteena kirjoittaa vähän pienestä tavoitteesta suurempien tavoitteden ohella sekä tämän päivän treenistä joka tulee olemaan hyvin saman lainen kuin elinen. :)

1 kommentti:

Merika kirjoitti...

Immy on niin söpöö :))