tiistai 7. elokuuta 2012

79 I MENNYT TREENI, MUTTA MITÄ VÄLIÄ?

Nyt sitten illan iloksi kirjoittelen mahdollisimman nopeasti postausta eilisestä treenistä kentällä. Olin siis taas ilman satulaa, koska viime kerralla sujui niin mukavasti ja samaan yritin tuollakin kerralla tähdätä.

Menin aikalailla semmoisen ´tämä on minun kolmas ratsastustunti´ tunnin. :D Eli melkein pelkällä uralla, mutta lisäkkeinä oli myös pääty ympyröitä.



Mutta tarkalleen... Ensin kuvailin Immyä kentällä hiukan ja sitten itselaukaisimella kuvaa, jossa olin itse selässä. (Oma aloitteista, kun ei kuvaajia aina ole saatavilla) Menin tälläkerralla aika lyhyet alkukäynnit sillä ilma oli kuuma. Tunnustelin miltä Immy tuntui ja sitten ruvettiin töihin.



Alku harjoitteluksi oli vähän väistöjä. Kävelin Immyn kanssa urankeskellä ja väistätin sen uralle, keskelle, takaisin uralle ja siirtyminen tölttiin. Alkuun sähläiltiin väistöt ihan miten sattui, mutta loppua kohti parani huomattavasti! Tuota treenattiin molempiin suuntiin niin kauan, että oli tyytyväinen.

Sen jälkeen vain tölttäsin eri temmoissa uralla ja loppuun otettiin vähän töltti ravi siirtymisiä. Hienosti meni ja tyytyväinen olen!

Joku kerta voisin puhua videolle tämmöisen älyttömän tylsän postauksen, kun kirjoittaa. Mutta lähipäivinä on erikoispostausta luvassa ja yritän nyt panostaa postailuun taas! ;) Huomenna olisi suunnitelmissa mennä kentän viereisellä "polulla" tölttiä eri temmoissa ja vähän ravia, mutta katsotaan nyt mitä keksin huomenna. :)

2 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Mikä kamera sulla taas olikaan ? Joku järjestelmäkamsu vai? Ota joku kerta josset saa kuvaajaa, nii laita video päälle ja ratsastele kentällä ja käy välillä poikkasemassa video jottei tuu ihan hirmupitkiä pätkiä;-)

Ancu kirjoitti...

Mulla on canonin järkkäri ( EOS 1100D ) Tuollain voisin joku sateeton ja kuvaajamaton päivä kokeilla ;)