sunnuntai 19. elokuuta 2012

85 I KISA KUULUMISET

Huom. Jos et jaksa lukea postausta, mutta haluat tietää sijoituksen ja pisteet niin käyppä kurkkaamassa päivitetty kisakalenteri! ;)

Noniin, nyt olen vihdoin koneen ääressä postailemassa! Oltiin siis eilen kisoissa Ylöjärvellä Tuulensillan tallilla, Snöggur cup II: ssa. Appe tuli myös mukaan ja sai työkseen olla meidän kisahoitaja/ valokuvaaja. Kamerasta alkoi kuitenkin loppuilla akku joten kuvia on taas liian vähän eikä töltti luokasta tullut videota. Mutta epä onnistumisten kautta voittoon ;)

Aamulla lähdettiin siinä kahdeksan maissa (?) ja haettiin matkan varrelta yhden tuttumme hevonen myös mukaan kisoihin.

Perillä sitten taluttelimme Immyä ja talutettiin ponski meidän varattuun karsinaan jonne sitten heitettiin aivan minimaalinen heinä tuppo. Samalla kun Immy rouskutti heinätuppoansa, niin hain Apen kanssa Immyn tavarat talliin.

Aloin melkeinpä heti harjailla ja varustaa Immyä tallissa pikkuhiljaa. Sitten raahauduimme tallinviereiselle kentälle lämppäämään aivan karseaan paahteeseen! Olin siinä nousemassa selkään, niin ponnistin selkään aiva niinkuin tavallisesti, niin eiköhän sitten jalustin tippunut! :D Mikälie lukko oli aivan heikko, joten se oli antanut periksi ja jalustin hihna oli pudonnut. Siinä sitten aikamme sitä korjailtiin ja saatiin se paikoilleen.

Lämmittelin hetken tölttiä kaikissa temmoissa, jonka jälkeen nousin satulasta ja lähdettiin kävelemään baanaa kohti.

Baanan lähellä odoteltiin parin suorituksen ajan, jonka jälkeen meidätkin vihdoin kuulutettiin baanalle.


Immy oli todella kevyt kädelle ja keskittyi muutenkin suoritukseen. Vapaavalintainen tempo meni tosi hyvin, mutta sitten lisäykset olivatkin toinen asia. Joka lisäyksessä meni joku hyvin, mutta joku myös aina aivan penkin alle. 


Pisteet: 5,4  (ennätys pisteet!)
Sijoitus: 1/8

Palkintojen jaon jälkeen söimme Apenkanssa leivät ja kaappasimme tallille mukaan vesipullon. Kävimme siis tuossa välissä Immyn kanssa ulkona syömässä ruohoa.

Sitten kuitenkin mentiin takaisin baanan reunalle katselemaan ensimmäisten nelikäynti suorituksia. Ihailtiin siinä kaikkien laukkaa (verrattuna Immyyn) :D Ja taas oli aika lähteä varustamaan Immyä nelikäyntiä varten.

Lämmittelin Immyn kaikissa askellajeissa ja tällä kertaa paikoillaan pysyvillä jalustimilla. Missään vaiheessa Immy ei kaahotellut! Ajatteli varmaan, että pitää olla hienona kun ollaan vihdoinkin muiden ihmisten ja hevos kavereiden ilmoilla. ;)



Suoritus meni yleisesti todella kivasti, paria epä onnistumista lukuun ottamatta. Ravissa mentiin taas vähän liian kovaa ja toisella pitkällä sivulla tuli rikko laukalle, mutta sain sen sitten onneksi korjattua ennen käynnin alkua. Käynnissä vähän kiirehdittiin liikaa, joten sen pisteet jäivät Immyn käyni tasolle liian alas. Laukka oli kiva, mutta en saanut Immyä kuuntelemaan ohjaa yhtään, joten oli pakko antaa sille ohjaa ja yrittää pysyä mukana. Pyäytys meni aivan liian pitkäksi, mutta me ollaan me eikä muuksi muututa! ;D



 Pisteet: 5,4 (ennätys pisteet)
Sijoitus: 1/9



Melkein heti palkintojen jaon jälkeen lähdettiin kotia kohti niin väsyneinä, mutta silti niin onnellisina! :)

Aivan älyttömän hienoa huomata miten paljon ollaan kehitytty kuukaudessa! Tästä on hyvä jatkaa treenausta!

Seuraavien kisojen tavoite voisi olla että mennään samalla lailla, mutta nelikäynnissä esitetään ravi ilman rikkoja ja käynti rennommin. :)

5 kommenttia:

Vera kirjoitti...

Kisaatko vielä helppoja luokkia?:) ja onnea taas hyvin menneistä kioista!

Ancu kirjoitti...

Vera - Joo, kisaan. Muuten olisin normiluokis, mutta tänä vuonna niitä ei oikein tahdo enää olla ja kisaan nyt Snöggur cupit vihdoin kaikki + muita helppoja luokkia. :) Kiitosta!

Merika kirjoitti...

Onnee! Taidatte voittaa Immyn kanssa melkein kaikki luokat, mihin osallistutte?;D

Harmi vaan, ettei tosta videosta paljoa näkynyt, kun se oli niin kaukaa kuvattu :( Mut kivasti Immy näytti menemän, varsinki tölttiä

Iitu kirjoitti...

Onnee, ootte kyl parhaita ! :)

Ancu kirjoitti...

Merika - Hah, no ensi kisakaudella luulisin meidän olevan aikalailla loppu päässä, ku aloitetaan normiluokissa kisaaminen ;) Järkkärin putki on huono! Mutta kannattaa laittaa kuva kokoruudulle, jos näkyisi edes vähän paremmin :)

Iitu - Kiitti, mut itse en meitä parhaiksi sanois ;DD