perjantai 27. heinäkuuta 2012

74 I PÄIVÄ KUVINA


Tässä nyt tällainen erikoispostaus teidän 50 lukijan kunniaksi. Erikoispostaus ei ole mikään hirmu ihmeellinen, mutta teen toiste sitten paremman ;) Mutta siis nyt asiaan...




Heräsin aamulla kuudelta niinkuin yleensä ja menin heti sängystä talliin hakemaan Immyn "puuroa", jonka olin laittanut aamulla likoamaan. Vein mössön laitumelle, jossa Immy jo odotteli sapuskan saapumista. Siinä sitten odottelin kun poni söi.

Kun aamupuuro oli syöty niin pesin ruokaastian ja kipon, jonhon mittaan Immyn ruuan. Vein astiat ruokintakarsinan lattialle kuivumaan ja menin ripeästi sisälle.


Sisällä kävin nopeasti koneella katsomassa facebookin, bloggerin, youtubekanavan ja sähköpostin ja sen jälkeen aloitin lukemaan uutta kirjaani ´syvemmälle satulaan´. Tilasin sen jostakin nettikirjakaupasta, koska useat ovat suositelleet tuota kirjaa ja hyvältä se kuulostikin, kun lueskelin sitä alusta vähän matkaa.


Lukemisen jälkeen tulikin nälkä ja söin danion vanilja jugurttia. Alkoi siinä sitten vielä äsyttää, joten otin siinä kahden tunnin aamupäivä unet. :D

Ja nukkumisen jälkeen tuli myös nälkä, joten söin kunnon aamupalan. (Söin kyllä enemmän leipää kun kuvassa, mutta ehdin syömään niitä ennen kuvan ottoa) 








Ulkona oli aivan älyttömän lämmintä! Eli ei muuta kuin pttamaan aurinkoa! Kuuntelin samalla kännykästä musiikkia ja soittelin Apen kanssa, koska voitaisiin taas nähdä.


Kun olin tarpeeksi löhöillyt auringossa, kävin pistämässä kaikkiin laitumiin suolaa, kalkkia ja mineraalia.


Kouluun piti väsätä tuota kasviookin, joten kun oli aikaa niin tein sitä taas vähän eteenpäin.

Kunnon kesäpäivä ei ole mitää ilman jäätelöä! ;)


Ilman vähän viiletessä hain Immyn laitumelta sisään. Ja matkalla syöin Immylle vihreää. Päätin että menen kentällä alkuun kunnon alkujumpan ja siitä sitten alan kokoamaan päätyympyrällä ja teen eri pituisia töltti siirtymisiä. Töltin sujuttua otan paljon laukannostoja ja koitan saada Immyn laukkaamaan kootusti ja hitaassa temmossa. Loppuun sitten loppuravia pitkin ohjin. Loppu käynnit menin ilman satulaa.

Ratsastus meni todella mallikkaasti, mutta se laukka on se meidän heikkous. Ei vain tunnu ikinä sujuvan täydellisesti, mutta ei kaikki tule sujumaan! :)


Pesin ratsastelun jälkeen Immyn viileällä vedellä ja heitin loimen päälle ja poni loimineen päivinee laitumelle, jossa ilman muuta täytyy mennä makuulle ja vähän pyörähtää maassa pari kertaa ;)


Kävin laittamassa Immyn ruuan likoamaan ja vähän ajan päästä vein sen syötäväksi





Kuvailin sitten lopuksi kaikkia heppoja ja sanoin hyvät yöt ja kävin laittamassa aamuruuat valmiiksi taas huomiseen. Nyt vain hengailen sisällä ja menen sitten nukkumaan kun alkaa nukuttaa.

Toivottavasti erikoispostaus miellytti joitakin. Mutta siis teen joku päivä videpostauksen, joten jos ett tästä pidä niin tämä saakoon olla väliaikainen. ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää oli just kiva! :)

Ancu kirjoitti...

Anonymi - Ihana kuulla että tykkäsit! :)

Merika kirjoitti...

Jep, kivoi tälläset :)

Caro kirjoitti...

Kivoja kuvia ja hyvä postaus! :)

Ancu kirjoitti...

Kiva että te tykkäätte! :)