maanantai 2. heinäkuuta 2012

64 I MOTIVAATIO TÄNNE JA HETI!

Moi! Eilen en tietenkään ehtinyt kirjoittaa ratsastuksesta, vaikka vähän vihjailin toista postausta päivässä. Jotenkin tämä bloggaus alkaa olla sellaista, että pakotan itseni kirjoittamaan. No, jospa tuo innostus kohta palisisi! Nyt kuitenkin jätetään tuo hautumaan ja sanon lyhyesti että eilen ratsastus meni todella hyvin.


Treenattiin pääasiassa laukkaa yhdellä pehmeäpohjaisessa tarhassa, jossa Immy sai oiken ponnistaa vauhtia! Lihastahan se vain tuo ;) Poni oli kyllä uudessa ratsastuspaikassa yleistä virkeämpi ja intoa piisasi! Immyä varmaankin innosti vielä kaiken innon lisäksi uran vieressä oleva monttu. Siitä usen hypättiin yli korvat tötteröllä. Selvästi tykkäsi vaihtelusta!

Mutta siis tuon pehmolaukkailun jälkeen suunnattiin virallisemmalle kentälle. Sielä sitten vain ravattiin loppuravit ja mentiin loppukäynnit riimulla ja ilmansatulaa. (oli ensimmäinen kerta ja Immy toimi hyvin ensikertalaiseksi!)

Oli poni tuon treenin jälkeen hikinen! Laidunkilothan rapisivat siinä oikein äänekkäästi. ;D

Menneestä kuitenkin tähän päivään.  Aamulla kun menin talliin imemään Immyä laitumella, niin Immyhän makoili karsinassa silmät auki ja töllötti minua. Se ei tehnyt minkään näköistä nousun elettä joten hain Immyn loimen käytävälle ja istahdin itse sen päälle. (Immyn karsinan ovi olisi siis auki ja itse olin käytävän lattialla istumassa) Unenpöpperössä alkoi molempien silmät lupsua, mutta siitä huolimatta en onneksi nukahtanut. :D

Vähän aikaa siinä möllöteltyä Immy nousi ja talutin sen käytävälle, heitin loimen niskaan ja vein Immyläisen laitumelle.

Kentälle siis mentiin ridaamaan. Koko tunti otettiin töltti, ravi ja laukka siirtymisiä. Mitään virallista harjoitusta en ehtinyt valitettavasti kehitellä. Vähän Immy vastusteli pidätteitä suunnilleen puolessa välissä, tiputteli ravista posarille ja nosti itse laukkaa, mutta se oli vain semmoista pientä kokeilua. Itsellä tosin meni hermo yhdessä kohtaa kunnolla, mutta siinä sitten hengittelin syvään ja mietin miten söpö Immy on eikä sille voi sen takia suuttua. :D Suht hyvin kuitenkin meni. Vähän kuvia vielä ratsastuksesta:


 Päivittelin tänään tuota kisakalenteria, kun oli siihen vihdoin aikaa. Seuraavat kisathan ovat Snöggur cup I, Tuulensillassa. Ollaan osallistumassa helppoon tölttiin sekä helppoon nelikäyntiin molemppin.  Onko teistä tulossa ketkään kisaamaan/katsomaan? (:


(teksti on kirjoitettu eilen, mutta julkaisun aikana tuli jotain nettiyhteys ongelmia joten julkaisu päivä on vasta tänään)

4 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Hitto, mä oisin voinu tulla kattomaan mut vähän turhan pitkä matka. Damn ! :D kyselen jos Hestbakkista on lähtemäs porukkaa kisoihin, jos sillä kyydillä pääsis :-)

Ancu kirjoitti...

No voih! Olis kiva vaa nähä teitä lukijoita, jotka issikoiden parissa liikkuu + ja tottakai kaikkia muitakin lukijoita! :)

Pinja kirjoitti...

Paljonko Immy maksoi? :)

Ancu kirjoitti...

Pinja - Tarkkaa hintaa en suostu sanomaan netissä, mutta se oli 3000 ja 6000 väliltä + tuonti Islannista Suomeen. Islannissa ja Ruotsissa ainakin on issikat halvelmpia. Sillä issikan etsimisen aikaan katseltiin myös paljon issikoita Ruotsista netin kautta. :)