perjantai 6. heinäkuuta 2012

65 I TÄSTÄKÖ INSPIS?

Heissan! (tämän postauksen kuvat ovat kaikki tämänpäivän otoksia) Eilen tein blogille uudenulkoasun ja bannerin, ajatellen voisiko siitä saada intoa bloggaukseen ja niinhän tässä kävi. Tein tuota ennen kaksi, mutta ei oikein tuntunut omalta. Jotkut varmaan saattoivat nähdä niitä blogissa käydessään, mutta toivon ettei moni kuitenkaan! :D Mitä mieltä olette tästä ulkoasusta/ bannerista? Itse olen nyt ihan tyytyväinen tähän. :)

Väkersin eilen myös välilehden itsestäni, joten sieltä saatte lukea tarkemmin kuka tätä blogia oikein kirjottelee.

Eilen Immyllä oli vapaapäivä, joten siitä ei ole mitään kertoiltavaa.  No, tietenkin Immy söi aamu kahdeksasta, ilta yhdeksään mahdollisimman paljon että meinaa haljeta. ;)


Keskiviikkona Kati tuli pitämään meille tuntia. Pää harjoitus oli etu- ja takaosakäännökset. Ne menivät ihan hyvin, vaikka etuosakäännöksessä on kyllä aikas paljon treenattavaa. ;) Takaosa olikin sukkelampi!

Treenattiin myös tölttiä, ravia ja kokeiltiin nostaa laukkaa pelkästä käynnistä, mutta huonoin tuloksin. Immy ei ole luultavasti vielä valmis laukannostoon käynnistä.  Ollaan kuulemma kehitytty töltissä todellapaljon viime näkemästä. Joten jatketaan samaan malliin. ;) Ravissa ei muuten ole moittimista, mutta ollaan alettu siirtyilä siitä töltille. Saatiin nyt kuitenkin neuvoja tuohon ongelmaan ja luulen ravin kohta sujuvan. ;) Itseeni moitin yhdestä jutusta. Heti kun toisen asian saa hallintaan niin toinen tulee tilalle. Toivotonta, mutta hauskaa! :D Kevennän nykyään etukenossa. Mutta alan keskittyä siihen seuraavaksi istunnassani.

Tiistaina treenailtiin itsenäisesti kentällä. En tarkalleen edes muista mitä sielä sitten tuli touhuiltua, mutta muistaisin, että ravit mentiin aina satulassa enkä keventänyt yhtään. Loppuun kuitenkin hyppäsimme mittaukseni mukaan ennätystämme, joka on hurjat 29,5. Hahaa :D Immy oli ihan innoissaan hyppämisestä. Hyvin se Immy hyppikin. Ei yhtäkään kieltoa ja 2/6 hypystä pudotettiin. No, itse asiassa yksi pudotus, koska ensimmäisen kerran tiputimme kun Immy tallusteli jalat maata laahaten esteen yli käynnissä. :D

Huomenna olisi sitten vuorossa se Jennin tunti Niihaman maneesilla. Toivottavasti menee hyvin! :)

5 kommenttia:

Merika kirjoitti...

Ota joskus kuvaaja mukaan hyppelytunnillenne, haluun nähä ;D

Merika kirjoitti...

Niin ja hieno on tämä ulkoasu :D Etenkin tuo banneri

Ancu kirjoitti...

Merika - Juu, koitan saada ;) Sitten saan hävetä kyllä hyppy istuntaani, koska en ole IKINÄ ollut missään estetunnilla eikä minulle ole opetettu mitää esteratsastuksesta! Paitsi tietysti että takapuoli ylös penkistä hypyn aikana ja on ohjattava esteen keskelle :D Mutta kyllä koitan saada hyppelystä kuvia joskus ;) Ja kiitos!

Merika kirjoitti...

Hehheh, mulla ihan sama homma! Ei muakaan kukaan ole koskaan opetettu, sanottu vaan että ota vaikka harjasta kiinni ja yritä pysyä kyydissä ;) itseoppineet.com

Ancu kirjoitti...

Merika - Aivan! ;)