perjantai 20. heinäkuuta 2012

71 I MESTIKSIEN OSTOKSET

Moikka! Nyt on tullut taas peintä kirjoittelu väliä, joten nyt on hyvä väli esitellä teille pienet SM- kisojen ostokset joista en ole edes huomannut mainita! No nyt kuitenkin esittelen ne...

Eli siis ostin meille paremman raipan. Olisi kyllä voinut olla vähän lyhyempi mutta eiköhän tuo 110 cm raippa mene. :) Merkki on luultavasti Fleck germany (?) vaikka merkillä ei mitään väliä minulle olekkaan. Tärkeintä on että on raipan näköinen!


Toinen ostos oli uudet ja paremmat ohjat, jotka ovat merkiltään Hilbarit. Ne ovat kokonaan kumiset ja tuntuvat todella hyviltä käteen! Vielä ei ole tullut kokeiltua, mutta katsotaan jos laittaisin sunnuntaina kisoihin. Mutta näin alku tuntumassa suosittelen! ;)


Tänään olen siis menossa seitsemän aikaan Katille, jossa sitten saadaan ilta treenit. Katilla sitten treenaillaan kisoihi asti, joten postauksia ei tule valitettavasti!

Ja nyt teitä hän on jo 50 lukijaa! Ja teillehän pitää saada tietty erikoispostausta tehtyä! Joten kävisikö että aloitan maanantaina tekemään sitä ´kuusi päivää minun ja Immyn kanssa´ videopostausta parhaani mukaan? Postaillahan en niiden kuuden päivän aikana voi sillä muuten videossa ei olisi järekeä, jos postaan kaikki samat asiat mitkä näkyvät videopostauksessa. Vai haluaisitteko jonkun muun?

Ei kommentteja: