tiistai 17. heinäkuuta 2012

70 I HANAA!

Heipsun keipsun taas pitkästä aikaa tavallisen postauksen parissa. Ilmoittauduin eilen seuraaviin kisoihin, eli Snöggur cup I. Käykää kurkkaamassa kisakalenterista paremmin lisää jos teitä kiinnostaa. :) Tänään ratsastin Immyn kentällä siinä kahden aikoihin.

Alkuun ravailin energisesti pitkin ohjin uraa pitkin ja pääty ympyröillä. Siitä sitten siirryttiin käyntiin ja aloin kokoamaan Immyä ja sitten "hoputin" sen tölttäämään. Tahti oli puhdas paria pientä passi tahtista pätkää lukuun ottamatta, jolloin asettelin Immyä ulos ja sisään vuorotellen.


Kun töltit oli tölttäilty ravattiin taas ja nosteltiin laukkaa molempiin suuntiin. Laukassa vaihdeltiin tempoa iihan hitaasta nopeaan. Kyllä se laukan tahti tulee pikkuhiljaa sieltä. ;)

Kentällä kun oltiin menty tarpeeksi, niin vetäydyttiin radalle jossa sitte laukattiin vauhdilla. Kyllä oli ihanaa pitkästä aikaa päästellä kunnolla. Immylläkin oli kokoajan korvat tötteröllä, joten eiköhän sekin nauttinut! :)




Kuvista voitte ehkä nähdä, että Immy on taas lihonut, eikä jalkani mene sen kylkiin sitten millää, koska maha ottaa vastaan. :D Melkein hävettää mennä sinne kisoihin tuollaisen tynnyrin kanssa. No, mutta ainakin poni nauttii elämästään! ;) Tämä oli nyt tälläinen nopea postaus, nyt lähden kuitenkin kuskaamaan Immylle iltaruuan turvn eteen.


Ei kommentteja: