maanantai 23. heinäkuuta 2012

72 I KISAKUULUMISET

Taas on yhden kisat kahlattu läpi. Eli jos joku ei ole tietoinen, niin olin siis Immyn kanssa eilen kisoissa. Luokat johon osallistuimme olivat tosi helppo töltti ja helppo nelikäynti.

Tosi helppo tölttii oli siis ensin ja se meni yleisesti ihan hyvin. Paljon olisi kyllä ollut parannettavaa, mutta ei kaikki mene aina putkeen. Avut menivät alkuun hiiitaaastii läpi, mutta sitten tein taas pienen puolipidätteen niin eiköhän me melkein heti laskettu käyntiin. Ensimmäinen lisäys oli semmoista sekasoppaa että... :D Mutta toinen lisäys olikin paljon parempi!

Vähän tuo suoritus ärsytti, mutta kuukauden päästä uudestaan ja ei muuta kuin aletaan harjoittelemaan tölttiluokkaan ahkerasti lisäyksiä! ;)

Sijoitus: 1/8
Pisteet: 4,8 ja 4,8  yht. 4,80


Helppo nelikäynti meni vähän paremmin, mutta siihenkin jäi puuttumaan paljon! Töltti oli kivan tuntuista ja Immy olitosi kevyt. Töltistä siirtyminen raviin menikin sitten penkin alle. Immy kaahotti aivan hirveästi, että tuli rikko laukalle, mutta niinhän se menee ´mennään eikä meinata!´ ;) Käyntiin Immy hidasti myöhässä (avut menivät taas hissukseen perille) Laukannosto nostettiin vähän myöhässä myös, muuta olen tyytyväinen laukkaan koska Immy laukkasi eikä pelkästään juossut! Hieno Immyskä Wimmyskä! :)

Nelikäyntiin treenataan varmaankin tiellä töltti- ravi siirtymisiä.

Sijoitus: 1/12
Pisteet: 4,6 ja 5,3  yht. 4,95

Seuraavat kisat olisivatkin elokuussa taas Tuulensillassa. Laitan videot kisasuorituksista myöhemmin. :)


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis olitko kummassaki eka?:D

Ancu kirjoitti...

Jep :D

Iitu kirjoitti...

Onnee toooossssiiii paljon! :)

Ancu kirjoitti...

Iitu - Voi kiitti! =)

Ida kirjoitti...

sähän voitat kaikki kisat mihin osallistut :))

Ancu kirjoitti...

Ida - Hah, treeniä treeniä niin hyvä tulee ;) Ei kyllä tulla pärjäilemään varmaankaan näin hyvin normiluokissa joihin ollaan menossa ensi kisakaudella! :D

Vera kirjoitti...

Paljon onnea hienosti menneistä kisoista!

Ancu kirjoitti...

Vera - Kiitos tosi paljon! :)