torstai 1. maaliskuuta 2012

14 I KUVAPOSTAUS FT. PINKKI

Moi! Pinkki oli miellä kaksi yötä ja suunnitelmissa oli tehdä suuri kuvakooste tänne sekä siivota varustehuone uuten uskoon.

Tiistai:
Kävelytettiin Immyä taas kerran tiellä. Ravailtiin aika usein pienissä pätkissä ja kyllä huomasi, että oma kunto on laskenut. Pitää ottaa kohta joku kuntokuuri :D  Kuvista tuli todella huonolaatuisia, joten niitä ei ole paljoa. Pelkät parhaat otokset vain.

Lunta(ko?) :)


Keskiviikko:

Me herättiin puol kaheksan ja lähettiin mahdollisimman nopeesti talliin siivoon karsinat. Hevoset oli jo viety ulos aikasemmin.

Karsinoitten siivouksen jälkeen alettiin järjesteleen varustehuonetta. Vietiin kaikki ylimääräset tavarat pois ja järjestettiin tarpeelliset tavarat mahdollisimman kodikkaaksi :) Kun ensimmäinen seinä oli siisti pidimimme hetken tauon, jolloin ratsastimme Immyn.

Varustettiin se suht´ nopeesti ja samalla huomattiin, että se oli hingannut häntäänsä johonkin ja jouhet oli katkeillut joten pitää laittaa jotakin kutiamista helpottavaa rasvaa.

Eka mentiin kentälle. Kentällä oli tosi kuuma ja Immy oli hengästynyt jo alkukäyntien aikana. Alkukäyntien jälkeen töltättiin vähän ja ravattiin, joka oli viime tunnilla vaikeaa. Nyt se ravasi kuitenkin paljon paremmin eikä ottanut tölttiä ravin välissä.

Lopussa testattiin laukkaamista ilman käsiä. Sitten lähdettiin maastoon ja mentiin tiellä pisimmälle mihin Immy on mennyt.  Menomatkalla ratsastin itse ja tulomatkalla Pinkki pääsi ohjaksiin :D Molemmilla meni hyvin, vaikka vastaan tulikin viisi autoa ja yksi käveliä.

Kotona sitten jätettiin Immy talliin kuivumaan ja itse lähdettiin vielä järjestelemään varustehuonetta.

Kolmen aikaan lähdettiin hakemaan puruja iskän kanssa.Kun tultiin sieltä vietiin Immy pihalle vähäksi aikaa.


Siinä kuva meijän kissasta Mossesta
 





Kokeiltiin Immylle "hattuja", joita löydettiin varustehuoneesta :D




 Torstai:
 Tänään sitten saatiin siivottua varustehuone loppuun :)

 ENNEN:                                                                                                   JÄLKEEN:   





Liikutimme Immyn irtojuoksuttamalla :) Jätimme Immyn irti talliin (kaikki muut karsinat olivat kiinni paitsi Immyn oma) siksi aikaa kun siirsimme tallin toisen hevosen Mondan toiseen tarhaan. Kun tulimme takasin talliin Immy kurkki omasta karsinastaan viattoman näköisenä :D

Aluksi käveltiin Pinkin kanssa ympäri kenttää Immy perässä. Sitten käskettiin Immy kävelemään yksin uralla. Ja sen jälkeen pyydettiin ravia, mutta se menikin laukka ravi siirtymisiä. Sillon kun Immy ravasi, ravi oli rentoa, letkeää ja liidokasta. Laukka oli myös kivan näköistä, pyörivää ja energistä. 

Suuntaa Immy vaihtoi varmaan minuutin välein ja sitä sai korjata usein. Tuon jälkeen talutin Immyä pari kierrosta kentällä ja taas alettin hommiin. Ennen loppukäyntejä kokeilimme Immyn selässä maailmanympärimatkaa sekä molemmat ratsasti väärin päin :) Mutta toinen tietysti talutti. Loppukäynnit mentiin tiellä niinkun yleensä lomalla.





<3

Kertokaapas pidittekö tästä meidän pitkästä postauksesta ja sori, kun suttasimme suurimman osan naamoistamme! Naurettiin meidän ilmeille liikaa itsekkin :D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia Immystä ja kiva postaus. Kiva kun oli tämmönen pitkä postaus, ei tosi tuntunu pitkältä, vaan koko ajan teki mieli vaan jatkaa lukemista. :)
- Caro, sori en kerinny kirjautuun :)

Ancu kirjoitti...

Kiitti Caro! :)

Tanja kirjoitti...

Tosi kivan olonen blogi sulla!:) Liityin lukijaksi, ja mun ja Bratinanki blogia saa vilkasta! http://tanjajabratina.blogspot.com/

Ancu kirjoitti...

Oi kiitos Tanja! Sulla on myös Tosi kiva blogi oli pakko kattoo koko blogi läpi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tosi ihana blogi, tee vqan pidempii postauksii, tätä on nii kiva lukea! :) ja Immy on tosi sulone!(: