perjantai 2. maaliskuuta 2012

15 I PIKKUINEN TOIVELISTA

Viimeaikoina blogissa oli semmonen kysely "Mikä väri sopii parhaiten Immylle".  Limenvihreä ja vaaleansininen sai eniten ääniä, joten päätin niistä värin jota alan keräämään Immylle. Valitsin vaaleansinisen, koska limenvihreää ei ole paljoa varusteiden värivalikoimassa tai itse en ole paljoa niihin törmäillyt.

Nyt laitankin pienen toivelistan, mutta luultavasti emme tule mitään näistä saamaan, mutta katotaan jos itse säästäisi rahaa. :)


Nahkariimua on ollut mietteissä jo kauan, mutta ei olla päästy pitkään aikaan esim. Hööksille, jossa käymme useiten. Hööksiltähän tämäkin löytyisi. Niskassa ja turvalla on vuori ja turvalla myös vähän bling blingiä, jes! :) tykkään siis blingeistä, kunhan sitä ei ole liikaa.

Kunnon kuljetussuojat pitäisi myös hankkia. Tällä hetkellä on käytössä todella huonot ja ohuet suojat. Vai voiko niitä edes suojiksi kutsua? Nämä ovat myös hööksiltä. Niissä on paksu iskuiskuilta suojaava toppaus ja vahvat tarrat pitävät suojat hyvin paikallaan.

Jonkunlainen otsapanta olisi kyllä kiva! Niitä tulee varmaan joskus olemaan kaapit pullollaan, koska tulee aina íhasteltua niitä. Ensimmäiseksi otsapannaksi olisi omastamielestä, mukava aika "tavallinen" ja tämäkin Hööksiltä. Tähän pitäis säästää vähän enemmän rahaa, kun ei ole ihan heti tuollaiseen varaa. Blingejä tuossa on neljässä rivissä.
Nämä Ruotsalaiset painobotsit tulevatkin luultavasti joskus tulevaisuudessa vastaan kauppalistalla. Nämä ovat myös Hööksíltä :D Istuvat erittäin hyvin. Sopivat radalle ja maastoon. Materiaali, joka kestää kovat iskut ja pitkäaikaisen, säännöllisen käytön.

Siinä oli pikkunen listaus ja nyt loppuun anteeksipyyntö, koska varustepostaus ei tulekkaan tälläviikolla vaan ensiviikolla, koska move maker temppuilee ja pätkii! :(  Toivottavasti alkaa pian toimia!

Ei kommentteja: