keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

22 I HITAASTI, HITAASTI + PIKKUINEN YLLÄRI


Eilen Pinkki siis oli meillä ja onneksi sekä myös harmiksi satoivettä. Onneksi siinä mielessä, että kenttältä sulaa lumet ja pääsee menemään kaikkea kivoja kiemuroita, jota talvella ei ole ollut mahdollisuus tehdä. Harmiksi taas siinä mielessä, että on märkää eikä tee hirmuisesti mieli ratsastamaankaan.






 Treenasin Immyn kanssa kentällä paljon tarkkuus harjoituksia esim. Lyhyt sivu ravissa tai puoli pitkää sivua ravia joka oli aika vaikeaa, ei tällä hetkellä herkkä suisella pollemuksella ;). Oli taas hidastukset vähän myöhässä, vaikka loppua kohti pysähtyminen parani vähän, vaikka pysähtymisen pitäisi tulla melkein heti ratsastajan pyynnöstä!

Tarkkuuksien jälkeen taivuttelin Immyä eilen raivatulla päätyympyrällä. Ympyrällä enimmäkseen ravasin ja heti huomasi, että ei talvella oltu päästy taivuttelemaan paljoo. Oikea kylki oli selvästikkin jäykempi, mutta sekin vetreytyi nopeasti ravattuaan pari ympyrää.

Lopuksi tavoiteltiin rentoa, hidasta mutta kuitenkin energistä ravia. Se sujui lopussa yllättävän hyvin ihan kuin olisi ollut kouluponi alla.

Sovittiin Pinkin kanssa seuraavaksi tavoitteeksi:
- ravaaminen hitaasti heti tunnin alusta asti ilman Immyn omaa kaahottelua
- pysähtymine heti pyydettäessä!

Pinkki saa sitten seuraavalla kerralla tarkistaa, onkos kotiläksyt tehty ;)

Harjapakki logojen kera


vettä on siis tullut ;)

Tänään olikin vihdoin parempi päivä! Kentällä jatkettiin taas pysähdys harjotuksia. Immy pysähty alussa vähän huonosti, mutta lopussa stoppasi kiitettävästi siihen nähden miten se on lähipäivinä mennyt.

Ravasin hitaassa temmossa pari kierrosta molempiin suuntiin ja tein samalla pari päätyympyrääkin.Nostin laukan pari kertaa päätyympyrällä ja hyvin se mymmeli laukkasi ( Immyn yksi lempinimistä! Rakkaalla lapsellahan on monta nimeä ) Hitaasti, pyörivästi ja taipui ihan mukavastikkin.

Kun puolet ratsastus ajasta meni niin upeasti, lähdettiin palkinnoksi maastoon tielle vähän pidemmälle mitä yleensä mennään. Pääasiassa käveltiin, mutta aluksi testailin lyhyitä tölttipätkiä ja kun ne meni hyvin ravattii aika pitkiääkin matkaa. Ihan kesäinen olo tuli siellä maastossa, kun linnut laulo, aurinko paisto, tie oli ihan sula ja hevonen ravasi moitteettomasti alla korvat ihan pystyssä. :)

Nyt on kyllä alkanut ärsyttämään, kun kamera ei siirrä kuvia koneelle :( Mutta laitoinpas niitä vanhoja kuvia tuohon ylös kun niitä lupailin. Sanokaapas mulle onko niitä liikaa vai liian vähän postauksissa? Ottaisin ilomielin palautetta vastaan! Haluaisitteko tähän väliin jotain erikoispostausta, kunnes saan sen varustepostauksen tänne. Ehdotuksia vaan tulemaan!

Jeejee! Vihdoin sain tämän pikku yllärin ladattua tänne. Video on aika vanha, mutta toivottavasti kelpaa. Musiikki on vaan nopeesti valittu eikä videot mene hyvin siihen! Joskus sitten parempi video!


Huom. Postaus on kirjoitettu eilen ja julkaisin vasta tänään eli keskiviikkona. Oikeasti TÄNÄÄN Immyllä on vapaa päivä :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sairaan ihana video ja muutenkin kiva postaus! <3 <3 T: Iitu ( sori en ehtinyt kirjautuun :D )