torstai 29. maaliskuuta 2012

23 I SATAA, SATAA ROPISEE TILI TILI TOM... EIKU?

Huom. Kuvat ovat tältä kerralta tosi huono laatuisia, tiedän itsekkin! Parempi kamera ei siirrä kuvia koneelle jostain syystä. :(

Tänään kun tulin bussilla kotiin koulusta alko sataa vettä. Aattelin siinä sitten, että tuleepa varmaankin ihana ratsastuskerta. Immy jumpittelisi, koska joutuu töihin sateeseen + minulla menisi hermo Immyn jumpitteluun ja ilmaan = katastrofi ja huono fiilis mollemmin puolin! Mutta kaikki kuitenkin kääntyi parhain päin :)

Kotona, kun olin putsannut varsojen ruokakipot, laittanut ruuat valmiiksi ja putsannut Immyn karsinan, alkoi aurinko paistaa :) Oi että! Toivottavasti ei tänne sataisi lunta viikonloppuna, kun semmoista on vähän jo lupailtu!

Kuuden aikoihin pääsin sitten kipuamaan Immyn selkään. Aloitin eri kokoisilla volteilla ja tein todella paljon pysähdyksiä! Hyvin kuunteli. Vihdoin! :) Otin tunnin tavoitteeksi opemme Katin treeni vinkin, eli hitaan tempon harjoittelun. Alettiin tölttäämään keskitempoa kenttää ympäri ja hidastettiin vauhtia aina vähän kerrallaan. Lopussa mentiinkin jo aika hitaasti, mutta hitaampaa voisi opetella menemään. Eiköhän sekin pikkuhiljaa rupea sujumaan. Toinen suunta meni aikalailla samalla tavalla, eli tosi hyvin!

Kun töltin oli tölttäilty aloin ravata hiljaa. Immy alkoi heti ravaamisen hitaasti, mutta energisesti, sekä älyttömän rennosti! Ihan kun eri hevonen!:) Olen siis Immyyn nyt tosi tosi tooosi tyytyväinen!




Lopetettiin niihin rentoihin raveihin, kun meni niin hienosti!

Kun viime postaukseen kukaan ei kommentoinut niin kommatkaa nyt niitä erikoispostaus ehdotuksia, kun se kamera ei siis siirrä niitä kuvia tai videoita koneelle! :(






Loppuun vielä. Käykäähän osallistumaan arvontaan ja tavoittelemaan pintelipakettia :) Arvontaan tästä! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saat kameran toimiin, että saadaan parempia kuvia:) Nää kuvat on meinaan aika huono laatusia, mutta ymmärrän kyllä jos se ei toimi kunnolla..

Anonyymi kirjoitti...

Millä oikeen teet näitä bannereita?

Ancu kirjoitti...

Anonyymi1 - Jep, oon yrittänu nyt ainakin tunnin saada toimiin tänä iltana -.- Hyvä et ymmärrät :)
Anonyymi2 - Gimpillä oon tehnyt pääasiassa, mut käytin tänhetkiseen banneriin vähän Picnikiä :)

Ancu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Noi kuvat vois olla vähä isompia:) muuten hyvä!

Ancu kirjoitti...

Anonyymi3 - Juu seuraavassa postauksessa tuleekin sitten olemaan ;D Mutta yleensä jos postaukseen tulee huonolaatuisia kuvia laitan ne pienemmiksi. Mutta siis juu laitan suurempia kuvia kun yleensä seuraavaan postaukseen :)