keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

19 I SAINKO PONIN KÄYTTÖOHJEEN LUETTUA?

Ratsastin tiistaina Immyllä alussa kentällä ja lopuksi maastossa älyttömän kenttätyöskentelyn ansiosta. Kentällä tein alkuun paljon vaikka mitä kiemuroita ja kurveja, että Immy olisi sitten kunnolla venytelty kunnon työskentelyyn.

Kiemurtelujen jälkeen tölttäsin ja Immy meni niin hienosti että! Näki varjosta kun Immy nosteli jalkojaan enemmän kun yleensä.  Mahtava fiilis! Jäikö kenties eilisestä baanatestauksesta vaihde päälle, vai hoksasinko eilen jonkun pikkuisen tölttiniksin? :)

Otin kierroksen töltin jälkeen ravia hyvän tölttäämisen palkinnoksi. Aluksi ravattiin aikamoista kyytiä, mutta rauhotuttiin sitten pikkuhiljaa. Ravi oli aikas liidokkaasta ja rentoa.

Laukkaa nostin pariin kertaan ja laukattiin puoli kierrosta. Laukka tuli rauhassa eikä samalla tavalla, kun pommi.

Kun kentällä mentiin niin hyvin, niin mentiin käyntimaastoon. Takasintulomatkalla otin pikkiriikkisen tölttipätkän. Ja hyvinhän se meni!

Eilen menin kentällä. Näin nopeesti kerrottuna töltättiin aluks ja ravattiin pieniä pätkiä ja taas töltättiin. Töltti tuli aika passitahtisena, mutta ravi liidokkaana ja rentona. Sitten nosin laukkaa molempiin suuntiin. Pyörivästi nousi laukka, sekä rauhassa.

Lopussa töltättiin ihan ihan hissukseen pientä kahdeksikkoa ja sen jälkeen ravattiin parikierrosta pitkin ohjin.

Tänään pidin Immylle vapaapäivän. Huomenna mun ja Immyn treenari Kati tulee pitämään meille tuntia, jota odotan innolla. Suunnitellaan samalla tämän vuoden kisoja joihin voitaisiin mennä yms. Viime Katin tunnilla otettiin suuren suuri harppaus kehityksessä eteenpän! Saas nähdä miten huomenna käy :)

Nyt on tullut jo tasan 30 lukijaa ja kiitos kuuluu teille kaikille! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus! :) Koska teet sen varustepostauksen?? :D Ilmoitathan täällä blogissa sitten mihin ja koska olet menossa kisaamaan? :) Pääsen sitten katsomaan :D

Emmi kirjoitti...

Onks Immy neli vai viiskäyntinen :)?

Ancu kirjoitti...

Anonyymi - Varustepostaus on melkein valmis, eli tulee kohta! Movie maker vaan temppuilee. Luultavasti ilmoitan :)

Emmi - Immy on viisikäyntinen, vaikka nelikäyntistä etsittiin näin ekaksi hepaksi. Immy sitten tupsahti kuvioihin ja päädyttiin siihen :)