maanantai 5. maaliskuuta 2012

16 I PONI ON SUPER, MUTTA RATSASTAJA TOISTA MAATA

Viime postauksen jälkeen on ollut kaikenlaista ja yksi on ollut uuden kypärän hankinta. Ostettiin Agrimarketista takaa säädettävä horzen kypärä. Se oli tosi hyvä eikä mikään kallis!


 Tänään mää ratsastin Immyllä kuuden aikaan. Alussa menin väistöjä, pari molempiin suuntiin ja ravasin kierroksen myös molempiin suuntiin rennosti.

Sen jälkeen tölttäsin ja vaihtelin siinä tempoja, asettelin välillä sisään ja ulos. Hyvin meni, vaikka kenttä olikin vähän liukas! Harjottelin lopussa ravata ilman kevennystä. Siitä ei tullut yhtään mitään :( ! Selässä pompin kun jumppapallo, mutta onneksi loppua kohti parani hiukan. Immy ravasi pomppimisesta huolimatta rauhassa ja tosi hienosti, eli poni oli kyllä ihan super!

Nyt kysyn teiltä vinkkejä, miten pystyisin istumaa ravissa paremmin. Tiedän että sitä pitää vain treenata, mutta olisiko jotain muita vinkkejä? Kaikki vaan kommentoimaan ja neuvomaan tällaista avutonta! :D


Nyt lähiaikoina Immyllä on ollut karvanvaihto aika ja se on hinkannut häntäänsä ja harjaansa, niin oon laittanu hännän ja harjan juureen vauvageeliä. Se on kyllä alkanut vähän auttaa! :)







Lauantaina mennän vihdoin junnuvalmennukseen oppimaan kaikkea uutta. Tällä kertaa päästään harjoittelemaan baanalle ja olenkin siitä ihan innoissani! Seuraavaa postausta odotellen, moikka! :)

5 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

ainakin ilman jalustimia ravaaminen auttaa tosi paljon :) mikäli siis heppa on sellane et sietää sen :)

Caro kirjoitti...

Ihania kuvai taas kerran. Ja ainakin se on itelä auttanu et on menny alkuun aika hidasta ravia ja yrittäny vaan mukautua liikkeeseen. Ja jos ei pysty oleen pitkää aikaa harjotusravissa, nii voi ottaa vaikka vaan pieniä pätkiä ja aina sit välissä keventää, ja taas istua alas raviin. Toivottavasti tajusit jtn mun selityksistä :D

Ancu kirjoitti...

Tuuli - Nytpä sitten voisi aloittaa jalustimet pois spurtin. Katotaan mitää saan aikaan :D Kiitti vinkistä!
Caro - Kiitti myös sulle tuotakin siis kokeilemaan :)

HettaH- kirjoitti...

Se on karvanlähtö aika ;) Kiva blogi!

Ancu kirjoitti...

HettaH- - Jep ja todellinen karvanlähtöaika :) kiitti!