lauantai 17. maaliskuuta 2012

20 I KUN MENNÄÄN, NIIN MENNÄÄN LUJAA!

Torstaina oli se Katin tunti. Jee jee :) Kati oli jo tullut ennen, kun olin tullut koulusta kotiin. Siinä sitten söin nopeeta ja vaihdoin ratsivaattet ja ei muuta kun tallia kohti!

Laitettiin Immy valmiiksi ja lähdettiin kentälle. Kentällä sitten aloitettiin alkukäyntien jälkeen ensimmäistä harjotusta, pitkillä sivuilla hidastettiin käyntiä mahdollisimman paljon ja asetettiin Immyä ulos ja toisella pitkälläsivulla sisään. Vauhdin hidastaminen oli haastavaa alusta asti! Meidän motto on nähtävästi "kun mennään, nii mennään lujaa!" :D

Ekaa harjotusta mentiin aika kauan ja se olikin hyvä! Seuraavaksi tehtiin tuo harjotus, mutta liitettiin siihen vähän tölttiä kerrallaan. Kaikki ei oikeen menny parhaalla mahdollisella tavalla, mutta hengissä selvittiin :)

Lopuksi ravattiin pari kierrosta rennosti. Taas saatiin paljon vinkkejä ja lisää oppia! :)



Tänään Pinkki tuli meille päiväksi, eli saatiin vihdoin kuvaaja :)
 Ratsastin Immyllä 16.00- 17.00 kentällä. 

Ekaksi (tietysti alkukäyntinen ja taivuttelujen jälkeen!) harjoiteltiin käynnissä hidastamista ja asetuksia ulos ja siään pitkällä sivulla. Aluksi oli aikamoista häsläystä, mutta lopussa käynti hidastu kiitettävästi ja alettiin ottaa puolet pitkästäsivusta tölttiä saman harjotuksen kera. Myös uralla tuli töltättyä :) Immy meni alussa hyvin ja rauhassa, mutta loppua kohti ei enää jaksnut keskittyä ja jouduin ottamaan kunnon pidätteitä ja pidätteen aikana tekemään pientä nykivää liikettä. Mentiin kumminkin nii monet toistot, että alkoi sujua!
 Puolet ajasta harjoteltiin yhtä puomia keskellä pitkääsivua. Pari kertaa tultiin se käynnissä ja sitten ravissa. Immy meni yllättävän hyvin, eikä kiertänyt puomia yhtään, eikä myöskään epäröinyt ylimenoa. Kun alkoi puomi sujua ravissa, niin testattiin sitä laukassa. Viimeisellä kerralla Immy "hypähti" toivotulla tavalla puomin yli laukassa. Siihen sitten lopetettiin ja lähdettiin tsekkaamaan, miltä radalla näyttää kun lumet ovat alkaneet painua alemmas. Rata kuitenkin näytti samalta kun ennen :/ Nousin siinä alas ratsailta ja kuvattiin oikein urakalla Immyä Pinkin kanssa :D Oltiin radalla vain vähän aikaa, koska meille tuli vähän kylmä joten lähdettiin talliin.

Kuvia tältä päivältä:



Pusuja kaikille lukijoille Immyltä! <3

3 kommenttia:

Caro kirjoitti...

Ihania kuvia Immystä. =) Galsi innostu kanssa laukka puomeista, ja hyppi innoissaan niiden yli. =D Sen jälkeen en oo edes millään hepalla puomeja laukkaillu,saatika hypänny! Harmittaa vaan kun ite tykkään hypätä. Mut hyvin meette Immyn kanssa. =)

Ancu kirjoitti...

Caro - Aijaa =) Immy ei ole luultavasti ikinä hypännyt, niin ollaan vaan vaihtelun vuoks alettu opettaa hyppimistä :) Toi ei ees liittyny sun kommentiin mut kirjotimpa vaa :D Kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia Immystä taas kerran <3 <3 :)