torstai 17. tammikuuta 2013

142 I HANKI JUMPPAA

Moi! Tänään meillä oli Immyn kanssa tarkoitus mennä lumen täytteisellä laitumella hanki treeniä ja varsinkin, koska Appe pääsi kuvaamaan meitä, vaikkakin pakkanen ja hämärä vähän kuvien laatua haittasikin aikalailla. Mutta mitä pienistä...

Alkuun tietty aloitin alkukäynneillä, jotka kävelimme rauhallisesti hangessa. Immy tepasteli oikein rennoin ja isoin askelin pitkin poikin laidunta ja käynti tuntui aivan kuin olisi istunut jonkun ison hevosen selässä.


Kun hevonen oli lämmennyt aloin ravata isolla ympyrällä. Immy oli innoissaan ja kuunteli suht. hyvin, vaikka tunki silloin tällöin ulos ympyrältä. Keventäminen oli joskus mitä sattui ja jouduin todella keskittymään kevennyksen tahtiin, mutta Immy meni kuitenkin oikein kivasti ja rennosti.


Seuraavaksi aloin nostaa laukkaa, jonka pitäisi parantua hanki treeneillä pyörivämmäksi ja siltä se tuola hangessa tuntui, aivan kuin olisi keinuhevosella ratsastellut.

Immy vai minua laukatessaan melkein 10-0 suunnan suhteen, sillä tunnuimme olevan jatkuvasti turpa portissa, vaikka meidän olisi ollut tarkoitus laukata ympyrällä. Immyllä taisi vain tulla ikävä heiniänsä kesken treenin? :)


Loppuajan otin kaiken maailman kiemuroilla ravia ja laukkaa vuoron perään, sekä otin aina välillä välikäyntejä. Loppuun otimme vielä pari ns. poseeraus kuvaa, joiden jälkeen vielä ravasin tasaisella maalla pikkuisen.


Mutta tässä nyt tällainen runsaasti kuvia ja vähän tekstiä sisältävä postaus. Omasta mielestäni tästä tuli todella tylsä sillä tein tätä postausta kaksi tuntia tällä meidän lagisella pöytäkoneella aivan väsyneenä, joten anteeksi pyynnöt siitä. Mutta aluevalkuista sitten sunnuntaina kirjoittelen viimeistään! :)

Moikka!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nice postaus!!!!!!!
Ihanii kuviii

t. Jenni

Ida kirjoitti...

Miten tuol pellol on vähän lunta? :O Meillä on jossain kohissa melkein polviin asti :)

Ancu kirjoitti...

Anonyymi - Kiitos paljon!!:)

Ida - En mä tiedä, sulivat varmaan paljon siinä kun ilma lahtui:) Mutta meille tuota lunta on riittävästi ainakin vielä, kohta sitä varmaan toivoisin että sielä olisi enemmän lumta. :)

Eve kirjoitti...

Haastoin sut!!

http://kuntylsyysiskee.blogspot.fi/2013/01/47-haaste.html

Mmilya4 kirjoitti...

Kiva postaus ja ihanan paljon (ja vauhdikkaita!) kuvia! :)

Mulla olis muuten blogissa menossa arvonta! käy ihmeessä osallistumassa! :)
http://mmilya.blogspot.fi/2013/01/a-r-v-o-n-t-30-lahjakortti.html

Ancu kirjoitti...

Mmilya4 - kiitti paljo!:) Ja ehdottomasti käyn osallistumassa, kiva kun tulit kertomaan!:)

jenni kirjoitti...

sulle ois haaste
http://titijajenni.blogspot.fi/2013/01/35-haaste.html