keskiviikko 2. tammikuuta 2013

137 I MYÖHÄISET UUDET VUODET!

Hyvää uuttavuotta kaikille lukijoille!


Olinkohan aivan viimeinen kuka tuota vielä toivottaa? No, kuitenkin.. 

Katselin tänään hiukan alustavasti tulevia kisoja sihyn sivuilta ja tämän vuoden puolella olemma näin alustavasti menossa noin yhdeksät kilpailut läpi, mutta toki näihin suunnitelmiini voi olla tulossa hurjiakin muutoksia. Jos haluatte niin voitte käydä kurkkaamassa noita tulevia kilpailuja blogin kisakalenterista, vaikken sinne ole kaikkia tulevia kisoja merkannutkaan. :)

Liikutin tänään Immyn kentällä, joka oli aamulla aurattu, joten innostuin laittamaan ponin jalkoihin botsitkin pitkästä aikaa. Mentiin melkeinpä kokoajan kaiken maailman kiemuroita volteista kahdeksikkoon ravilla, mutta pari töltti pätkääkin otettiin. Eli tänään pidettiin ns. jumppatunti. Immy oli todella kiva ja kokoajan hyvin kuulolla eikä vauhti kasvanut missään vaiheessa.

talvi/ kevät 2012

Ärsyttää aivan älyttömösti, etten saanut ketään kuvaamaan, sillä olisin halunnut nähdä katsojan silmin miltä tuo menomme näytti.

Perjantaina Immylle on aika röntgeniin eli perjantaina Immylle tehdään tarkastus miten hiekka on ruvennyt lähtemään ponin masusta. Nyt vain peukut pystyyn ja toivotaan että hiekka olisi lähtenyt poistumaan hyvin!

Mutta ei mulla nyt muuta ihmeellisempää ollut. Halusin vaa tulla päivittelemään jotakin. Moikka! (:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus!:D

Ancu kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus!:)

Anni kirjoitti...

Sulle olis taas haaste blogissani, tee jos haluat :)
http://eskerinelamaa.blogspot.fi/

Ancu kirjoitti...

Anni - kiitos tosi paljon, teen todellakin tämän haasteen, kun mulla ei oo mitään postaus ideoitakaan nyt tälle ajalle kun mun kone on huollossa. :)