perjantai 25. toukokuuta 2012

46 I HAASTE!

Jee! Ensimmäinen blogin haasteista ikinä ja kiitokset siitä Life in the zoo blogille! Kiitos, kiitos, kiitos! :) Nyt näitä erikoispostauksia tuleekin paljon peräkkäin, mutta ei varmaankaan haittaa?



Säännöt:
Vastaa haastajan esittämiin 11 kysymykseen. Keksi sen jälkeen uudet kysymykset seuraaville 11 blogille ja haasta kirjoittajat.

1. Parasta kesässä?
Ilman muuta se, että on lämmin eikä tarvitse pukea päälle minkään näköisiä toppavaatteita. Riittää vain kun saa vetäistä shortsit jalkaan ja t-paita päälle. Mutta se on vain yksi asia kesän parhaimmista puolista! Kesällä pääsee myös uimaan rannoille, kesällä on paljon enemmän kisoja sekä muuta toimintaa hevosten kanssa. Uskon, että tästä jäi aivan mahdottoman monta asiaa kesän parhaudesta, mutta en saa enempää kirjoitetuksi.


2. Missä olet hyvä?
Tämä on kyllä kieltämättä vaikea sillä olen usein aika vaatimaton. Pidän itseäni kuitenkin ihan hyvänä kuvaajana, ystävänä ja rahan säästäjänä, sillä en melkein ikinä käytä rahojani ellei ole pakko :D Jos olen ostamassa jotakin kallista mietin ainakin kuuteen kertaan olisiko toista, mutta halvempaa ratkaisua tai tarvitsenko ostosta ylipäätään missää.

3. Mitä rakastat yli kaiken?
Rakasta erityisesti ystäviäni, perhettäni, tuttaviani sekä tietysti Immyä ja maatiaiskissaani Mossea! Yhtä tiettyä en osaa nimetä, koska minulla alkaa heti tulla omatunto vastaan jos en muista kaikkia tärkeitä ihmisiä sekä eläimiä. :)



4. Mihin kulutat kesälomasi?
Uskon, että tämä kesä menee pääasiassa hevosten ja kavereiden kanssa. Kesäloman ensimmäiseksi viikoksi olen menossa viikoksi etelään, joten silloin Immy sekä blogi saavat kesäloman. Sekä kisoja on varmasti tulossa. Olen myös menossa kesätöihin naapuriimme hoitamaan n. 11 kk ikäistä tyttöä. :)

5. Elämäsi tärkein asia?
Uskoisin että hevoset, ystävät ja iloinen mieli :D Onkohan tuo vastaus mikään vastaus tähän kysymykseen? :)

6. Mitä aiot tulevaisuudessa?

Aion saada hyvän työpaikan josta saisi tarpeeksi rahaa hevosteluun ja elää vain iloista ja leppoista elämää :)

7. Pahin vääryys maailmassa?


Kateus ja kiusaaminen! Usein esim. kiusaaminen liittyy kateuteen ja se on aivan ka-ma-laa! Minä olen onneksi selviytynyt kiusaamisesta, mutta haluaisin sanoa kyllä muiden kiusattujen kiusaajille suorat sanat!


8. Lempiruokasi?

Olen usein vähän nirso, mutta syön kumminkin kaiken laista. Erityisesti pidän kiinalaisesta ruuasta esim. friteerattu kana on top 3 listalla ;) Näistä vähän tavallisemmista ruuista olisi varmaankin pyttipannu. :)






9. Lempipaikkasi?


Talli ja metsä. Tallissa vietän paljon vapaa-aikaani ja metsässä on ihanan rauhallista, sekä joskus kun olen todellakin raivostunut (sitä en tee kuin n. kerran vuodessa) on hyvä mennä purkamaan raivo potkimalla lahoja kantoja ja kiviä eikä muihin ihmisiin. Siihen tosin itsekkin sorrun joskus.



10. Mitä vihaat?

Vihaan itseasiassa paljon kaikkea, mutta suurin osa on kyllä aika mitättömiä esim. kun omistin otsatukan siihen tuli keskelle aina sellainen rako jota ei saanut millään pois sekä sellaiselle paperille kirjoittamista johon ei tartu mikään. Miksi sellaista paperia edes valmistetaan, kun voitaisiin valmistaa myös parempaakin? :) Vihaan kuitenkin todella paljon eläinrääkkäystä sekä huoneeni siivousta. Tämä lista jatkuisi vaikka kuinka jos en nyt lopettaisi. :)



11. Millaisena näet itseni 30vuoden päästä? 
Luulen että olen jollakin tallilla nauramassa kavereideni kanssa sillä nauran melkein "puolet päivästäni". Olen iloinen ihminen ja kaveriporukkamme kanssa koulussa tulee naurettua melkein mille vain. :D

Haastan:

Hevoselämää
Islannin tarinoita
It's just my life
Joka päivä on karkkipäivä
Kilokirsikoita
Little dreams
Voitto kotiin
Rakkaudest lajiin
Rakkaudesta karvakorviin
Riina ja Rulle
Unelmia & tarinoita satujen saarelta

Ja te haastetut saatte vastata näihin kysymyksiin... :)

1. Mikä on sinun lempitavarasi? Miksi?
2. Minkä näköinen haluaisit olla?
3. Mielestäsi kolme parasta kesäpuuhaa?
4. Pelottavin kokemuksesi?
5. Mikä piirros hahmo olisit?
6. Mikä on sinun unelma/haave?
7. Mikä on ammatti johon et ikinä menisi?
8. Parhaimmat puolesi?
9. Keksi uusi kouluaine jota opiskeltaisiin?
10.Mistä ärsyynnyt eniten?
11. Paras ja huonoin puoli harrastuksessasi?

Loppuun vielä arvonta johon kaikki menevät osallistumaan! ;) arvontaa!

2 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Kiitos haasteesta! :) Ja kiva postaus :)

Tiia kirjoitti...

kiitos haasteesta, katotaan jaksanko tehdä:D