sunnuntai 20. toukokuuta 2012

43 I VARUSTEIDEN RASVAILUA JA ARPAONNEA

Hellurrei! Otsikkokin kertoo jo paljon. Eli olen nyt viikonloppuna rasvaillut ja putsaillut kauan nurkissa pyörineitä ravivarusteita. Näitä kamppeita ei olekkaan tarvittu pitkään aikaa, eikä ehkä tulla tarvitsemaankaan, joten ne laitetaan myyntiin. Itselle jätetään kuitenkin jokaista remmiä yksi, jos joskus sattuu niin että meidän talliin astelisi joku päivä jonkinsortin ravihevonen. En siis tarkoita että olisin siirtymässä ravi urheiluun tai että meille olisi tulossa ajettava hevonen/poni. :)


Noiden kaiken tavaran keskeltä löytyi yksi oikea uniikki löytö! Muovinen, vihreä, ce- merkitön ajokypärä. :D Laitan sen varmaan seuraaviin kisoihin, nii katson millaisia ilmeitä tulee päivän aikana vastaan... Ei ikinä! En ikinä kehtaisi laittaa tuota kypärää ihmisten ilmoille! :D Voin laittaa siitä kypärästä kuvan seuraavaan postaukseen sillä kone temppuilee sen verran että yritän vain toivoa että saan raapustettua tämän postauksen loppuun asti ja pääsen julkaisemaan sen. :)

Pieni poni, suuri tarha...


Tänään päästiin taas Katin tunnille, jee! Tunti oli oikea superpommi, aivan niinkuin Immykin. Alussa tehtiin päätyympyrällä kuuntelu harjoituksia mm. hidastuksia käynnissä ja töltti siirtymisiä. Kuunteluiden jälkeen otettiin hidasta tölttiä myös suoralla uralla. Otettiin rentoa ravia tölttien jälkeen ja sitten otettiin laukka jossa Immy tapansa mukaa vain juoksi. "Juoksemisten" jälkeen laukattiin päätyympyrällä ja tavoteltiin vaan pyörivää laukkaa. Hyvin meni! Loppuun ravattiin kierros taas rentoa ravia.

Taidankin nyt ottaa n. 5 viikon tavoitteeksi saada omaa istuntaani parannettua runsaasti ja saada Immyn laukasta pyörivämpi. Katsotaan sitten miten menee laukka n. viiden viikon päästä ;)

Juteltiin tunnin loputtua, että saatetaan seuraavalla kerralla mennä tuohon palokopin pätkälle testailemaan passia. Olen jo nyt ihan innosta soikea :D




Sitten vielä lopuksi. Olen taas ollut arpaonninen ja voitin Tiina & Veetu blogin arvonnassa omenaheppanameja, omenan vihreän riimunnarun ja raidalliset päitset. Oi että kun tukkään tuosta palkinnosta! Oikein kesäinen ja juuri nuo heppanamit ovat Immyn herkkua! ;)

Ei kommentteja: