keskiviikko 9. toukokuuta 2012

38 I JAA SULLA ON PONI, MULLA ON KARVAFORMULA

Heippa näin tavallisen postauksen merkeissä pitkästä aikaa. :) Kirjotan nyt nopeeta eilisestä. Eli siis ratsastin ensin kentällä ravia ja mentiin pari väistöä ravissa molempiin suuntiin (tai ainakin yritettiin (; ),otin laukannostoja ja tulin puomia käynnissä ravissa ja lopuksi laukassa. Immy oli tosi kiva ja kuuntelevalla päällä. Kun kentällä kerta meni hyvin lähdettiin maastoilemaan meidän radalle.

vanha! varmaan itsekkin päättelitte ettei nyt suomessa näytä tältä :D
Heti kun tultiin radan alkuun pyysin ravia ja ravattiin n. 500 metriä kunnes otettiin käyntiin. Vähän ajan päästä ravailtiin taas. Immy nosti itse kerranlaukan, mutta hidastin heti ja päätin että jos poni nyt välttämättä haluaa laukata niin ei muuta kuin hanaa! Laukka oli pyörivää vihdoin ja Immy kuunteli tosihyvin pidäteitä! :) Laukattiin myös yksi ylämäki joka vie meidän varsinaiseen pihaan. Poni oli kaikinpuolin kiva!

Ärsyttää oikein kun tästä postauksesta tuli mahdottoman tylsä ja todella ihmettelen jos joku jaksaa lukea tätä loppuun asti! Kuvia ei ollut eilisestä, mutta laitoin tähän yhden kuvan talvelta :) Seuraavaan postaukseen LUPAAN panostaa! :)

Ei kommentteja: