sunnuntai 13. toukokuuta 2012

39 I PÄIVÄ AIKAA VALMISTAUTUA!

Moi! Äääh... Tänään on jo lauantai ja huomenna häämöttää Dromi, kesäkilpailut. Olen ollut siis kipeänä torstaista asti ja vieläkin on varmaan lämmön puolella ja nokkakin ihan tukossa, eikä Immy ole saanut liikuntaa yhtä kävelylenkkiä enempää. Olen kuitenkin päättänyt lähteä kisoihin vaikka mikä olisi! Sen verran olen kilpailu haluinen. :)



Kisojen tavoitteet:
Helppo töltti - ratsastaa työtöltti mahd. hitaasti, mutta kuitenkin energisesti ja lisäykset ilman laukalle rikkomisia.

Helppo nelikäynti - ensimmäinen olisi se selässä pysyminen ;D Ja toinen voisi olla vaikka laukan ratsastaminen hitaammassa temmossa kuin taas viimeksi. Muuten pitäisi mennä samanlailla kuin Orimattilan kisoissa :)

Ratsastin Immyllä tänään ensin ketällä kaikki askellajit läpi, käynti, ravi, laukka ja töltti. Fiilis oli alussa "hmm... mitäs täs nyt oikee jaksais..." yms. lässyttelyä. Otettiin kenttäilyt jälkeen kuitenkin niskasta kiinni ja vedettiin täysillä (ei siis kaasua vaan upeeta työskentelyä) :D


Kenttätyöskentelyn jälkeen lähdettiin tielle. Menin ensin tölttiä hitaassa tempossa palokopille jonne on tosi lyhyt matka ja takasin päin lisäiltiin kunnolla ;) Vähän rupesi puolessa välissä rullaamaan, mutta se korjaantui nopeasti. Turpa taas palokopille päin ja "RA-VI". Immy pisteli niin mallikkaasti että vaikka takaisin tultiinkin vähän laukka ravi sekoitusta, koska yleensä ollaan laukattu kotiin päin. "mitä pienistä kun tykkää sienistä" vai miten se oli? :D Kolmannella kerralla käveltiin kopille ja nostettiin laukka koti suuntaan. Voi että kun Immy laukkasi eikä vaan juossut. :) Good pony!

Tien lanauksen jälkeen otin varusteet nopeasti pois tallin edessä ja iskin riimun heposen päähän. Niistä kuopista lähdettiin radalle loppukäynteilemään... Vai mentiinkö sittenkään... Mentiin kävelemään ja syömään ;) Käveltiin suurin piirtein rataa pistkin, mutta puolessa välissä rupesi tylsistyttämään niin ajateltiin oikaista vähän pellon kautta. Pelto olikin aika upottava, kun aamulla satoi aika lailla. Aikaa meni varmaan kaksin kertaisesti, eli "älä mene siitä missä aita on matalin" ;D

Tämä postaus on kirjoitettu eilen, mutta ensin temppuili kone, sitten kamera ja taas kone. Enkä jaksanut valvoa pidempään yöhön ;D Kisapostaus tulossa huomenna :)

Ei kommentteja: